Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kijutottam a versenyre,...

Kijutottam a versenyre, hogyan ùsszam meg?

Figyelt kérdés
Elküldtek futò versenyre,ahova nem akartam menni.De nem tudtam hogy megùszni,és elvittek.Éppen sikerült bejutnom a megyei döntőbe.Hogy csináljam meg azt hogy ne vigyenek ki?A tesitanárom azt mondja nem választás kérdése.Hogyan ùsszam meg?

2018. márc. 28. 22:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

- jelents beteget a verseny napján

- kérd meg a szüleidet, hogy írjanak felmentést

- egyszerűen ne menj oda és kész

2018. márc. 28. 22:29
 2/19 A kérdező kommentje:
De a suliban van a gyülekező,és amennyire nem szìvlel a tanár elküldene farmerben is.Beteget jelentenék,de akkor is kell igazolás.Az lessz szerintem hogy hányással,szédüléssel megyek az orvoshoz.
2018. márc. 28. 22:39
 3/19 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hol lesz a gyülekező, ha nem mész oda, nem lesz verseny. Igazolás persze kell, de azért volt már olyan is a világtörténelemben, hogy valaki igazolatlan órát kapott, mégse dőlt össze a világ. Egyébként meg ha nem is tanítási időben van, hanem délután, akkor nem is hiányzol miatta tanóráról.
2018. márc. 28. 22:47
 4/19 A kérdező kommentje:
Sajnos tanìtási òrák közben van.Asszem pont 8-tòl.De köszönöm a tippet,valòszìnűleg az lessz hogy elmegyek a suliba és megmondom hogy nem megyek,és nem viszek tesi cuccot,vagy elmegyek az orvoshoz hányással,szédüléssel.
2018. márc. 28. 22:57
 5/19 anonim ***** válasza:
Egyébként szüleiddel is beszélhetnél, mert ha ők kérnék, hogy ne kelljen részt venned a versenyen, akkor nem kötelezhetnének rá.
2018. márc. 28. 23:07
 6/19 A kérdező kommentje:

Kössz az ötletet :D

Nem is jutott eszembe :D

2018. márc. 28. 23:32
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb lemondani? Tanulj meg nemet mondani, rengeteg ilyen helyzet lesz még az életedben és nem rohanhatsz mindig hányással a dokihoz..
2018. márc. 29. 15:11
 8/19 A kérdező kommentje:

Áhh de jó lenne ha ez így menne.

Amikor a selejtezőbe vittek,megmondtam hogy nem akarok.Erre a tanár:Nem választás kérdése

És nekem meg se fordult a fejemben az mint amit évfolyamtársam csinált hogy egyszerűen nem ment.De akkor már mire megtudtam hogy így csinálta mi már a busznál álltunk.De én is elrontottam hogy jó helyezést értem el.De az lessz hogy nem viszek tesi cuccot aznap,és íratok egy papírt a szüleimmel hogy nem engednek el,(pl.:) tüdőgyulladás veszélye miatt...

2018. márc. 29. 16:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Miért futottál gyorsan?

Van aki tényleg szret futni...ő most otthon gubbaszthat,szegyeld dmagad.

Beteget jelentesz,eseleg előtte egy picivel,hogy nelegyen atom feltünő.

A szüleidre fogod,hogy nem engedtekel.

Elkésel. azaz nem mész oda.

2018. márc. 30. 00:43
 10/19 A kérdező kommentje:

Pont jò futòk nem mentek el.Mi a kis bénák,mentünk ki.

Suli időben lessz,ìgy nem tudom hogy oldjam meg a késést

2018. márc. 30. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!