Hogyan találjam meg újra a motivációt?
Figyelt kérdés
Évek óta versenyszerűen sportolok, egyre jobb eredményeket érek el a sportágamban, egyelőre országos szinten vagyok a legjobbak közt, de hiszem, hogy hamarosan nemzetközi versenyeken is jó lehetek (persze, csak akkor, ha így fejlődök tovább, mint eddig), viszont az egyesületem részéről nem érzem, hogy megbecsülnek, mert nem én vagyok a "kiskedvenc" (hozzáteszem, hogy soha, senkivel nem vesztem össze, semmi panaszuk nem lehet rám). Egyszerűen nem értem, hogy miért, de engem kevésbé támogatnak. Volt már valaki ilyen helyzetben? Ha igen, akkor mit tett?2018. jan. 25. 10:58
1/1 anonim válasza:
Ebből így elég nehéz kiindulni, nem ismerjük a nemed, korod, a sportot.
Edzéslátogatás, az edzés pontos elvégzése azért eléggé számít, bár elmondásod szerint sokat fejlődsz.
Próbálj beszélni az edződdel vagy egy sportpszichológussal.
Az átigazolás sokszor tud segíteni, de nem biztos hogy ott te leszel a "kiskedvenc".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!