Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogyan szereztek "motiváció...

Ti hogyan szereztek "motivációt" az edzésre?

Figyelt kérdés
Voltam egy hónapot kondizni régebben és nagyon jó volt az egész, de nem volt pénzem még egy hónapnyi bérletre (sajnos..), aztán kb. semmit nem csináltam. Most nyáron pedig 1-2 hetet jártam egy helyre ahova nem mehettem többet, mert nem töltöttem a 16-ot! (15 vagyok). Pár napot itthon edzettem(nyáron), kb 1 - 1,5 hétig csak úgy.., de utána elvesztettem a motivációt és azóta így vagyok vele.. Nehéz leírni amit érzek, mert edzeni szeretnék nagyon, de valahogy csak itthon vagyok, telnek a napok, néha nézek edzős videót a neten de semmi több. Ti mit gondoltok erről? Hogy motiváljátok magatokat, hogy csinálni kell és menni mindig? Szeretnék kezdeni valamit magammal..

2017. okt. 23. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Megcsinálom,mert izmosabb,erősebb akarok lenni.Pont.
2017. okt. 23. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A motivációval nekem is gondom van néha, a legváltozatosabb témákban, nemcsak edzésnél. Nekem messze az a legjobb, ha nem várom a nagy elszántságot, nem győzködöm magam és nem nézek semmit, hanem csinálom és kész. Mondjuk a pici súlyaimmal ez nem egy nagy dolog, de azok nekem komoly súlyok, aki pedig nálam lustább, azt nagyon erősen sajnálom, ritka nehéz lehet az élete.

Ha nagyon szeretnél edzeni, akkor mégis miért nem csinálod? Ha az otthoni edzés is opció, akkor, ha épp eszedbe jut s megfelelő az időpont (de ennek eldöntésekor ne trükközz), kezdd el.

Bár nekem is volt, hogy a teljes testes edzés riasztónak tűnt az életem egyéb körülményeivel együtt. Akkor azt mondtam magamnak, hogy felsőtest, az is valami, majd máskor teszünk a többiről. S akkor felsőtestre edzettem, nem semmire. Aztán majd alakulhat, de legalább valahogyan kezdje el az ember.

2017. okt. 24. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Street workoutozok. Amikor először nekiálltam, csináltam kb 4-6 hétig, és abbahagytam, mert hülyén kezdtem el, és nem is vettem komolyan. Aztán 2 év után újra nekiestem, rendesen utánajártam a dolgoknak. Most konkrét célokat is találtam (fogyás + esztétikus, arányos alkat kialakítása). Az elején muszájból csináltam, de most nem adtam fel, aztán amikor elkezdtek jönni az eredmények, az nagyon nagy lökést adott. Azóta szeretem is csinálni, ha valamiért kimarad egy nap, akkor szabályosan hiányzik az edzés.
2017. okt. 24. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Két féleképp lehet edzeni menni, kedvvel vagy magadat legyőzve. Ha nincs kedvem megnézem a régi formámat, meg ráállok a mérlegre. Továbbá megiszom a pörgetőm, így már muszáj menni nehogy kárba vesszen :D
2017. okt. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!