Ti hogyan szereztek "motivációt" az edzésre?
A motivációval nekem is gondom van néha, a legváltozatosabb témákban, nemcsak edzésnél. Nekem messze az a legjobb, ha nem várom a nagy elszántságot, nem győzködöm magam és nem nézek semmit, hanem csinálom és kész. Mondjuk a pici súlyaimmal ez nem egy nagy dolog, de azok nekem komoly súlyok, aki pedig nálam lustább, azt nagyon erősen sajnálom, ritka nehéz lehet az élete.
Ha nagyon szeretnél edzeni, akkor mégis miért nem csinálod? Ha az otthoni edzés is opció, akkor, ha épp eszedbe jut s megfelelő az időpont (de ennek eldöntésekor ne trükközz), kezdd el.
Bár nekem is volt, hogy a teljes testes edzés riasztónak tűnt az életem egyéb körülményeivel együtt. Akkor azt mondtam magamnak, hogy felsőtest, az is valami, majd máskor teszünk a többiről. S akkor felsőtestre edzettem, nem semmire. Aztán majd alakulhat, de legalább valahogyan kezdje el az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!