Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mennyire gáz az, ha egy...

Mennyire gáz az, ha egy futó-versenyen sétál valaki? Csak az induljon-e el egy versenyen, aki végig tudja futni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 22. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Dehogy. Én 2,5km-en indultam (Telecom Minicitta) talán 2 éve. A lányom osztályával (3. osztályos volt) futottam még néhány másik szülővel. A gyerekek jobban bírták, de nem ciki, hidd el. Magadat győzöd le, az a lényeg. Ezt tanuld meg mindig. Sose más számítson, mert akkor mindig lesz, aki miatt úgy érzed, hogy meg kell állnod. Én a 2,5kmből kb. 2km-t futottam. Ejde büszke voltam és vagyok magamra és ennyi. Csináld! Hajrá! :)
2018. jan. 22. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Láttam már olyan profi maratont, ahol a győztes elszámolta az erejét kicsit, és az utolsó néhány száz méteren már csak sétált, azt is alig. Mégis megnyerte, mert addigra akkora előnyt alakított ki, hogy nem érte be senki.
2018. jan. 24. 02:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Rendszeresen látok sétáló embereket futóversenyeken, ez nem gáz, inkább csak tapasztalatlanság. Minél többet futsz, annál inkább érzed a tested határait és képességeit, tehát meg tudod találni azt a tempót amivel nem fulladsz ki idő előtt. De még gyakorlottabb futóknál is előfordul, hogy valamit elszámolnak, sok dolog közrejátszhat, külső körülmények, frissítés, aznapi forma, tehát ez benne van a pakliban.
2018. jan. 24. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!