Mennyire gáz az, ha egy futó-versenyen sétál valaki? Csak az induljon-e el egy versenyen, aki végig tudja futni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 17:27
1/3 anonim válasza:
Dehogy. Én 2,5km-en indultam (Telecom Minicitta) talán 2 éve. A lányom osztályával (3. osztályos volt) futottam még néhány másik szülővel. A gyerekek jobban bírták, de nem ciki, hidd el. Magadat győzöd le, az a lényeg. Ezt tanuld meg mindig. Sose más számítson, mert akkor mindig lesz, aki miatt úgy érzed, hogy meg kell állnod. Én a 2,5kmből kb. 2km-t futottam. Ejde büszke voltam és vagyok magamra és ennyi. Csináld! Hajrá! :)
2/3 anonim válasza:
Láttam már olyan profi maratont, ahol a győztes elszámolta az erejét kicsit, és az utolsó néhány száz méteren már csak sétált, azt is alig. Mégis megnyerte, mert addigra akkora előnyt alakított ki, hogy nem érte be senki.
3/3 anonim válasza:
Rendszeresen látok sétáló embereket futóversenyeken, ez nem gáz, inkább csak tapasztalatlanság. Minél többet futsz, annál inkább érzed a tested határait és képességeit, tehát meg tudod találni azt a tempót amivel nem fulladsz ki idő előtt. De még gyakorlottabb futóknál is előfordul, hogy valamit elszámolnak, sok dolog közrejátszhat, külső körülmények, frissítés, aznapi forma, tehát ez benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!