Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mennyi esélyem van hogy...

Mennyi esélyem van hogy elinduljak, egy 100 km-es futó versenyen?

Figyelt kérdés

Jövő tavasszal lesz egy ultramaraton nevű verseny,100 km.

Barátom szerint mennem kellene és feltudnák készülni.Legtöbbször heti 5-ször 2 órát edzek.Atlétika.Ebben benne van minden futás rövid és hosszú távon, gát, távol ugrás, gerely meg minden ami atlétika.Szerintem elég gyorsan tudnék fejlődni.Bár most szerintem csak pár km-t tudnék lefutni.Állóképességem az nagyon jó.Voltam máskor egy 40km-es túrán és az utolsó pár km-t sprinteltem.Na mindegy.Szóval szerintetek tavaszig feltudnék készülni és ha igen akkor, hogy?Bár vannak ötleteim és meg is tudnám csinálni mert szerződtettet sportoló vagyok és ott vannak az edzőim is de szeretném más véleményét is tudni.Amúgy Augustusban leszek 17-t éves és fiú vagyok.

2009. jún. 24. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazi kihivás!! IRigyellek! Szerintem ha ilyen elszánt vagy,ráadásul sportoló is,biztosan fel tudsz készülni,azt inkább az edzőidtől kérdezd hogyan,ők jobban tudják. Sok sikert kivánok,én neked szurkolok:-)
2009. jún. 25. 00:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!!

:-)Majd meglátjuk, hogy mit hozz a jövő.

2009. jún. 25. 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elindulásra sok! A beérkezésre... ez csak rajtad múlik! :)
2009. jún. 25. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menj! és sok sikert!
2009. jún. 25. 11:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Természetesen úgy gondoltam, hogy be is érek a célba.

2009. jún. 25. 11:51
 6/9 anonim válasza:
100%
Én régen Judo-ztam és mi alapozáson általában heti 5 km-el növeltük a távot. Nekem a rekordom az 30 km amit egyben lefutottam, de én úgy érzem nekem mindegy, ha beállok egy tempóba és van aki fut mellettem akármeddig kibírnám... najó az a pár kilóméteres spront az biztos nem volt sprint...max 1 km... annál többet sztem senki sem bírna sprintelni... :)) Ez csak mellékes. De Hajrá, majd drukkolok neked. :D
2009. jún. 25. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:

persze, hogy nem volt sprint.Mert akkor futtok 25/h-val

az meg durván a fele olyan gyors volt de akkor is gyors volt.Hát telitalpas maxnak nevezhetem.

2009. jún. 25. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

járási 100m-es futoversenyt megnyertem, 1500m-en 3.lettem

a felkészulést az edzoid tudják jol, hagyd rájuk és SOK SIKERT a versenyhez!!!

2009. júl. 14. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Szurkolok,hogy be is érj a célba.De tuti edzel rendesen?,mert én 34 éves vagyok,anyuka,de kapcsiból lefutok 10-15 km-t heti kétszer, a futáshoz nem csak erőnlét kell,fejben is legyél erős!Hajrá!
2009. aug. 31. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!