Egy hét múlva futóverseny, tutdok tuti tippeket?
Figyelt kérdés
Multhéten szerdán az osztályból 1.lettem 1000m en (3:41)volt az időm , a tanár szólt ma ,hogy November 11.én lessz egy futóverseny 2000m -t kell futni , tudnátok adni tuti tippeket ,hogy a lehető legjobb helyezést érjem el ? 8 napom van hátra .... Ma futtam 2000m -t 4 kg al (táskában) és fel voltam öltözve kabátba ... Nem tudtam egy huzamba lefutni ezt .... (Az is igaz hogy még egy km et sem tudtam egyhuzamban igy .... ) előre is köszönöm a tippeket :)2017. nov. 3. 11:43
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 15 éves vagyok
2017. nov. 3. 11:47
2/6 anonim válasza:
Szerintem mivel a versenyen se fogsz súllyal futni, előtte is úgy gyakorolj. Öltözz fel futós ruhába és nyomj le minimum egy 2 km-t naponta. És sok sikert a versenyre, majd írd meg, hogy ment! :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem a verseny előtti napon ne nagyon gyötörd le magad, oda frissen és kipihenten menj. És ne súllyal fuss.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaazokat :) írok majd ,hogy hogy sikerült :)
2017. nov. 3. 21:14
5/6 anonim válasza:
Tanácsosnak tartom, hogy a héten csinálj egy erős sprint edzést is: jó bemelegités, 100m sprintek, 200 m sprintek, 400 m sprintek. mindegyikből 6-10 db. Közöttük jól pihend ki magad, a 400-asoknál legalább 2 perc közöttük pihi, a 100-asok között annyi pihi, amig visszasétálsz a kiindulópontra. a verseny előtti napon ne edzz, versenz előtt 2 nappal csak lazát fuss.
6/6 anonim válasza:
Ne egyél túl sokat előtte és mindenképp igyál elég vizet minden nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!