10 km futás 58.43 perc alatt milyen időnek számít?
Mármint persze az emberi szinten profi... :) Tehát arra gondolok, h elindulsz egy átlagos futóversenyen, és te ott nagyon az élmezőnybe leszel, ha 40perc alatt letudsz futni 10kmt. Persze, 26:17 a világcsúcs, de amit Cortez is mondott, az már nem épp az egészségről szól, kb. 30 percig, max. egy picit alá lehet elmenni sztem ami emberi még :D. 35 alatt is már egy nagyon komoly sportteljesítmény. De aki inkább hobbiból, szórakozásból, egészségmegőrzésből, vagy még feltörekvő sportoló, azt én már 40től komolynak venném, mert ahogy mondtam, az már labdába rúg a mezőnyök nagy részébe. Csak hogy egy kicsit feltérképezzük. :)
De tavasz óta az 1 órán belüli idő teljesen jó, sokan örülnének, ha tudnák teljesíteni ezt a távot egybe, megszakítás nélkül, legalább kocogásnak nevezhető tempóban végig, és valóban az már egy teljesítmény, ha ez megy, de ez még mindig olyan 75-85 perces időt is takarhat. Az 58:43 egy teljesen jó tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!