McGregor megtudja verni Mayweathert?
Figyelt kérdés
Mayweather tény,hogy legendás harcos,de már öreg,az utolsó meccseinél nagyon kétes volt,hogy valójában megérdemelte-e a győzelmet.McGregor viszont még mindig toppon van,magasabb,fiatalabb.Na meg Mayweathernek ezzel meglenne az 50-0,lehet emiatt pontozással megnyeretnék vele,ami nála nem az első eset lenne.2017. júl. 15. 02:15
1/9 A kérdező kommentje:
A sziget fesztivál nem tudom hogy került a kulcsszavak közé,nem én írtam oda
2017. júl. 15. 02:17
2/9 anonim válasza:
Olvasd el a Profibox-on a kommenteket.
4/9 A kérdező kommentje:
Az szándékos volt:D
2017. júl. 15. 16:46
5/9 anonim válasza:
Én McGregorral elfogult vagyok kicsit, neki is szurkolok, és alapvetően magabiztosan mondanám, hogy ő fog nyerni, de mivel ez ökölvívás lesz és nem mma, így nem annyira biztos, de megelőlegezem neki a győzelmet.
6/9 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Mayweather nyer. Csak az ememá fájgterek nem hiszik.
7/9 anonim válasza:
Meg se tudtam ütni Floydot. Sem Oscar, sem Canelo nem tudott kárt tenni benne, majd pont Connor fog? Hogy véleményem szerint mi fog történni? Valószínűleg elég kínos meccs lesz. Nem szeretném Connort megalázva látni, mert imádom a srácot és a szívem mélyén szorítok neki, hogy összetörje Mayweathert, de esélye sem lesz rá.”
Egy igazi bokszoló sem ért ellene sokat . .
9/9 anonim válasza:
Mármint Mayweather ezt a Conor gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!