Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Miért olyan hihetetlen, hogy Conor McGregor simán leveri Floyd Mayweather-t?

Figyelt kérdés

Ugyan ez ment José Aldo meccs előtt, mint most.. jaj, korai neki még a címmeccs, nicsenek egy szinten, José 10 éve veretlen, az MMA királya, megeszi reggelire...

Aztán 13 másodperc alatt 1 ütésből kifeküdt a tag...

Floyd is egy törpe, szerintem ha annyira könnyen nem is mint José-t, de ki fogja ütni.

2017. ápr. 3. 19:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy box lesz nem mma, szerintem annyira nem mérvadó... Conor az octagon-ban is 80%-ban boxol, neki az az erőssége, nem a wrestling
2017. ápr. 3. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert Mayweather többet tettle az asztalra.

Nagyobb a tapasztalata,többször több sulycsoportaban bajnok.

2017. ápr. 7. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Lényegében azért, mert egy más sport, sokkal nagyobb a kesztyű, nincs földharc, könnyebb védekezni, kisebb ütőerejűek a támadások, gyakorlatilag ha Floyd ugyanazt csinálja mint eddig, jabel és fut, akkor megnyeretik vele a bírok az 50-0-ás mérleget.

Kivéve ha benéz egyetlen ütést, és ki KO-zza McGregor, márpedig erre is van esély, az összes bokszoló sparring partnere elmondta hogy teljesen unortodox az egész stílusa, eleve fordított alapállású, tehát nem működik ellene a shoulder-roll védekezése Mayweathernek, hihetetlen jó időzítésekkel üt szokatlan szögekből, szóval bármi megtörténhet, és remélem meg is fog!

2017. ápr. 14. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg se tudtam ütni Floydot. Sem Oscar, sem Canelo nem tudott kárt tenni benne, majd pont Connor fog? Hogy véleményem szerint mi fog történni? Valószínűleg elég kínos meccs lesz. Nem szeretném Connort megalázva látni, mert imádom a srácot és a szívem mélyén szorítok neki, hogy összetörje Mayweathert, de esélye sem lesz rá.”

Egy igazi bokszoló sem ért ellene sokat . .

2017. júl. 16. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert McGregor egy szar bokszoló. Nézd meg a videót a sparringjáról Chris Van Heerdennel. Egy nagy nulla a csávó ellene is, pedig Van Heerden meg sem közelít egy Floyd Mayweathert semmilyen tekintetben. Nem egy rossz bunyós, de akkor sem. Egy buszsofőr soha nem fog legyőzni egy Forma 1-es pilótát, hiába vezetnek mind a ketten. Teljesen más a kettő. McGregort akármelyik jobb másodvonalas bokszoló megveri, most pedig nem is akárkivel fog bunyózni, konkrétan minden idők egyik legjobb bokszolójával. Nagyon meg lesz alázva szegény. De azért meg fogom nézni mert szerintem vicces lesz, de sportértéke nem sok lesz a dolognak. McGregor is tudja, hogy esélye nincs, de ennyi pénzt hülye lenne kihagyni, jól is teszi, ennyiért én is elveretném magam. Még Dana White is lenyilatkozta, hogy látszik hogy Conor nem bokszoló, rákérdeztek nála utána hogy akkor milyen esélye van aztán csak ott makogott... :D Ők is tudják, hogy esélytelenek, a buta MMA fanok miatt van egyáltalán ez a meccs, mert elhiszik hogy McGregornak van esélye ezért el tudják adni a meccset.
2017. júl. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!