Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Káosz lesz Monacóban? (F1)

Káosz lesz Monacóban? (F1)

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az újonc csapatok autói 5 mp vel lassabbak, gáz lesz őket kerülgetni a szűk utcai pályán nem?
2010. máj. 11. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
igen káosz lesz!nem hinném hogy a szűk utcákon állandóan baleset nélkül ki tudják őket kerülni a gyorsabb autók...
2010. máj. 11. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

ráadásul azon a rövid ,szűk pályán több autó fog körözni, mint tavaly

szerintem ezért lesz inkább káosz

2010. máj. 11. 16:11
 3/11 anonim válasza:
Szerintem nem lesz. A spanyol futam után úgy lefenyítették az újoncokat, hogy ha észreveszik, hogy jön majd mögöttük valaki még a pályáról is leugranak inkább minthogy ne adj isten valakit feltartsanak.
2010. máj. 11. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
és hová ugranak le a pályáról?
2010. máj. 11. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Alig várom már, cirkusz kell a népnek! Mindenki látszólag aggódva beszél, hogy jajj, mi lesz Monacóban, de titkon már alig várnak egy jó kis tömegbalesetet, mert azt lehet boncolgatni, kommentálni. Én is várom. Miért? Nos nem merő rosszindulatból, hanem azért, mert egy ennyire pénz uralta és beszabályzott, leosztott, üzletpolitika által irányított sportban igazán csak a balesetek, csetepaték nyújtanak valós izgalmat. Szépek és jók az előzések, ha nem tudná az ember, hogy ez vagy az a manőver esetleg azért történik, mert a fülükre szóltak, hogy engedd el, előzd meg, stb. Az F1 is kb addig lehetett izgalmas, amíg nem volt csapatrádió és állandó telemetriaközlés.

Mondjuk azután, hogy kiderült, Piquet utasításra vágta falnak az autót, már semmin sem csodálkozom. Ez nem sport, ez egy vicc. De attól még nézem, mert szeretem a jó színjátékot.

2010. máj. 11. 16:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Kijavítalak, csapaton belül van csak színjáték, mindenki 100% ot hoz ki a lehetőségekből, mivel itt a pénz és a siker nagy úr...
2010. máj. 11. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Biztos lesz némi kavarodás,de ne felejtsük el,hogy Monaco a leglassabb pálya,ahol a teljesítmény (mármint a kocsiké) kevésbé mérvadó - általában itt van a legkevesebb lekörözés egy futam alatt.
2010. máj. 12. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
te vagy az gyula?
2010. máj. 12. 10:56
 9/11 anonim ***** válasza:
gyulám:D
2010. máj. 12. 11:19
 10/11 A kérdező kommentje:
:D Nem én a Palik vagyok XD Na jó, nem, még kettőt találhatsz..
2010. máj. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!