Forma-1 vagy Foci? És miért?
Forma-1
Szeretem az autókat.... :)
Nemtom ,hogy mi az érdekes a fociban.. :S
Mi az élvezet abban ,hogy belerúg a labdába... oszt fut utána ,hogy megint belerúghasson !! XD
Előzővel egyetérteK!Én is ki nem állhatom!
F1 FOREVA!
FORMA-1
Én nagyon szeretem!!!!!
L/16
(L.H.)
Ha csak úgy nézed a focit hogy belerúg ozt fut utána akkor persze hogy nem élvezetes. Ennyi erővel ha úgy nézed a F1-et hogy csak köröznek akkor az sem.
A focit úgy kell nézni, hogy alapból van valami fogalmad a csapatról ami játszik, ha van kedvenc csapatod, akkor ismered a játékosait, tudod hogy mik történnek velük a való életben, mi van a csapat körül, ha jársz fórumokra akkor tudod hogy a többi szurkoló mit gondol, mit vár, stb. És ha így nézed, akkor ÉRTENI fogod hogy mi miért történik és nem csak azt látni hogy kergetik a labdát :-)
Igen, de
1. ki nem állhatom a csapatmunkát
2. Az F1-ben nem köröznek, hanem előznek is ,ezért fogott meg engem is
3. a fociban még az is szar, hogy az összes csapat egyszerre nem tudja összemérni az erejét, mint az F1-ben!
Na mindegy!
19.28 -as
Kinek drukkolsz?
ALAP h a foci
ja és ha a f1-ben nem csak köröznek hanem előznek-->a fociban nem csak futnak a labda után hanem gólt is lőnek. és ha te rühelled a csapatmunkát arról csak te tehecc.
Dehogynem!A fociban csak futozgálnak a labda után és se eredmény, se semmi!Szal szemét az egész!
Az F1-ben pedig előzések vannak (nemtom honnan veszed, hogy nicnsenek előzések)
Ezért izgalmas az F1
Szal
F1 FOREVER!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!