Forma-1 vagy Foci? És miért?
Nekem az F1. Autós szakmában dolgozom, és valamennyire tisztában vagyok vele, hogy milyen küzdelmek mennek a körözgetésen kívül is, hogy jól szerepeljen egy csapat.
Izgalmasnak tartom, míg a focin elunom az életemet, ha nem éppen a VB-t, vagy EB-t kell nézni.
16.13
bocsi, ha durva voltam, csak ezzel basz@m fel magam állandóan, van egy csicsk@ ismerősöm, aki mindent fikáz ami neki nem jó, mert az sz@r, és csak a barmok néznek/esznek/hallgatnak ilyet, és amit ő szeret csak az lehet jó...SZÁNALOM
bocs az OFF-ért
én amúgy nem tudom eldönteni, hogy melyiket szeretem jobban, mindkettőért odáig vagyok, ha felajánlanának nekem egy profi szerződést, nem tudom melyiket választanám
Mindkettő!
Vannak unalmas focimeccsek,ahogy unalmas F1 futamok is.Mindkettőnek megvan a maga varázsa és én személy szerint mindkettőt élvezem!;)
16.14-hez:
Hogy érted azt ,hogy régen jó volt ,mert voltak előzések?mert most is van egy csomó előzés ,én nem értem megfele ezt a kérdést!
Am. ha jól számoltam egyenl lett!Itt annyian szeretik az F1-et ,mint a focit!Azt hittem ,hogy más lesz a végeredmény!
Na mindegy! Am. én is MAGASAn az F1-re szavazok ,MERT:
én nem bírok megnézni egy focimeccset 1.5-2 óráig amiben van vagy 3-4 gól!Mi abban az érdekes?Számomra semmi!
Az NBA-ben legalább van egy csomó zsákolás ,meg sokkal izgalmasabb, mint a foci!De az F1 ,az felülműlhatatlan!Egy sport sem lesz nagyobb sport annál(persze az én részemről!)
Szal én is az F1-re szavazok ,í]y eldőlt, hogy melyik sport nyert itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!