Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lehetek még olimpiai bajnok...

Lehetek még olimpiai bajnok tornász?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Sose tornásztam még és tesiből is kettest kaptam. De nekem ez az álmom, úgy érzem erre születtem. Szerintetek?

2017. márc. 7. 10:01
1 2 3
 21/27 veterán vas ***** válasza:
70%

Köszönöm, de nincs szükségem a sajnálatodra.

Tedd el, jól hasznosíthatod majd, az olimpiai cím utáni sóvárgás leküzdésére.

2017. márc. 10. 15:49
 22/27 anonim ***** válasza:

pedig akár lehet is esélye.. lovaglásból is vki a mostani olimpián 50 évesen lett bajnok..

kemén edzéssel és jó adottságokkal talán 10 éven belül de sztem nincs esélyed + ott a suli és munka nem tudom lenne e időd felkészülni, mert támogatók biztos nem lennének még az elején, később is csak ha jól haladsz, de feladni sosem szabad ha tényleg annyira akarod sikerülhet.

2017. márc. 16. 09:40
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, ha nem értesz hozzá maradj csendben. Női szertornában nem lehet 15 évesen elkezdve a toppra kerülni. Bizonyos elemeket nem lehet már ilyen korban megtanulni. Ennek főleg a félelem az oka, 6 évesen még azt csinálod amit mondanak, 15 évesen már kialakul egy védekező rendszer. Gyereként a mozgás egészen más, jóval gyorsabban tanul a gyerek. Pl. 6 éves pillanatok alatt megtanulja a szaltót, 15 évesnek ez akár hónapokig eltart. Plusz ilyen korban ha meg is tanulja messze nem lesz olyan szép, mint gyerekként tanulva.

Realítás az, hogy kezdje el, a torna szép sportág, rengeteg dologra megtanít. De legyen reális. Ismerek olyat aki szintén hiszi, hogy belőle magyar bajnok lesz, így nem indul neki való amatőr versenyen. 24 éves halom pénzt költ rá és nem veszi észre, hogy esélye sincs. Mások meg hobbi szinten megtalálták a nekik való sportágat, reálisak, élvezik a sportolást, nem teszik ki magukat felesleges sérülésnek és évi 1-2 alkalommal versenyeznek, barátságos, kedves környezetben, saját szinten.

2017. márc. 16. 10:02
 24/27 anonim ***** válasza:
nem szokásos, de nem lehetetlen inkább azt mondanám...
2017. márc. 16. 10:24
 25/27 anonim ***** válasza:
"de sztem nincs esélyed" ezt a részt kiemelném ha elolvastad amit írtam láthattad.. AM kezdje csak el legfeljebb nem sikerül, neki de attól még fejlődhet egy szintig..
2017. márc. 16. 10:25
 26/27 anonim válasza:
na mizu olimpiai bajnok vagy mar?
2023. máj. 14. 12:14
 27/27 A kérdező kommentje:

Természetesen nem, ez a kérdés akkor is viccként íródott😅

De azóta legalább többet mozgok így hát ha olimpiai bajnok tornász nem is lettem, tesiből biztosan jobb lennék már

2023. máj. 25. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!