Szerintetek ki nyeri a 16-án induló idei Australian Opent? Djokovic, Murray, esetleg valaki más?
bizony, Nadalnak rengeteget jelentene most egy döntő vagy akár már egy elődöntő is, ilyen év(évek) után.
Most úgy néz ki, összejöhet.
Így most még bizonytalanabb, nehezen tudnék tippelni is, papírforma szerint Murray, de még Raonic és Wawrinka is adott esetben mindenképp nagy esélyesek, így főleg.
Meglátjuk, Federerre nagyon kíváncsi leszek holnap Berdych ellen, most fog igazán kiderülni, hányadán is áll igazából a hosszú kihagyása után.
Aztán a Nadal-Zverev is érdekes lehet.
Semmi bajom Djokoval és azt szeretném ha újra a régi lenne, de azt kell mondjam, jót tett most a tenisznek ez a kiszámíthatatlanság, ami az ő visszaesésével lett egyre inkább észrevehető. Még akkor is, ha csak átmeneti. na de ez már csak megjegyzés :p
Ki gondolta volna, hogy az első héten kiesik mind a kettő a kérdésben szereplő teniszező, akik a legesélyesebbek voltak.
Én kifejezetten örölük ennek, és reménykedek, hogy Nadal és Federer most végre visszatér.
Mit gondoltok egy Williams contra Williams döntőről?
A Williams testvérek formáját elnézve nem kizárt, hogy egymás ellen meccselnek majd.
Ami a férfi mezőnyt illeti: Nadalnak szerintem sétagalopp lesz Monfils, mint ahogy Dimitrovnak is Istomin. Aztán a negyeddöntőben illene vernie Nadalnak a Bautista Agut/Raonic meccs továbbjutóját (pláne egy Grand Slamen), illetve Dimitrovnak a Thiem/Goffin párharc győztesét.
Az elődöntőben nálam inkább Dimitrov lenne a favorit.
A mások ágon szintén jönnie kéne a papírformának Federer és Wawrinka továbbjutásával.
Egy Federer - Wawrinka elődöntő...? Szerintem Wawrinka...
Összejött a két svájci elődöntője, hát nem könnyű tippelni az biztos.
Ugye Federer vezeti az egymás ellenit toronymagasan(18-3)
és Wawrinka csak salakon tudta legyőzni eddig.
Viszont megvan hozzá a játéka, és rendszerint a nagy tornák végén szokta a legjobbját elővenni. Nagy meccs lesz.
A másik elődöntőt szerintem Nadal nyeri 4 szettben, Dimitrov bármennyire is jó formában van fejben még van hová fejlődnie bőven, ezért neki még várnia kell hogy GS döntőt játsszon.
A döntő elé csak annyit, hogy ha Wawrinka bejut akkor ő is nyeri(az ő fonákját nem tudja szétszedni Nadal), ha Fed jut be, akkor meg csak rajta és a fején múlik(lásd utolsó 6 GS meccsük...)
Örülök, hogy bejött a Williams-Williams. Remélem Venus szombaton is hozza ezt a remek formáját.
Eleinte voltak kétségeim afelől, hogy Nadal hogy fog játszani, de szerintem bebizonyította, hogy fizikailag és szellemileg is toppon van.
Federer-Nadal döntő... nem tudok tippelni.
Jó kis retró döntők lesznek a hétvégén.
A női döntőt szerintem Serena nyeri. Jobb a fizikuma, mint Venusé.
Nadalban meg Federerben én már nem hittem, hogy bármelyikük is esélyes lesz egy GS győzelemre, erre tessék. És hogy itt kire tippelnék? Federer oldalán áll, hogy ő egy nappal többet pihenhet és ő "csak" 3 óra hosszát játszott, viszont már 2015-ben Wimbledonban és az akkori US Open döntőjében is elfogyott erőben.
Én azt mondom, Nadal!
Ha valaki nekem azt mondta volna pár hónapja, hogy az év első Grand Slam-én Williams-Williams és Federer-Nadal döntő lesz, nem hiszek neki. Számomra ez a négy személy az, akiket mindig szeretnék látni a GS döntőkön.
Én Venusnak és Rafanak szurkolok, ti?
Akkor most már nyerje meg Federer, ha már Wawrinkát kiejtette. :(
De valahogy úgy érzem, hogy öt szettben Nadal nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!