Szerintetek ki nyeri a 16-án induló idei Australian Opent? Djokovic, Murray, esetleg valaki más?
Én 40 éve követem a teniszt, ez mellett aktívan játszom is hetente többeször, és még e mellett Szerbiában, Szabadkán élek. Itt Szerbiában mindenki a teniszről beszél.
Az utóbbi 20 év legizgalmasabb AO elé nézünk. Legalább 10 játékos megnyerheti, amire korábban objektíven nem volt esély. Kiváló formában vannak, Đoković, Murray, Nishikori, Dimitrov, A. Zverev, Tiem (tegnapi veresége ellenére), de befuthatnak Nadal, Federe, Vavrinka, Čilić, de akár a hazai rosszfiúk közül is valaki.
Szerintem legnagyobb esélye Đoković-nak van. Ez neki szinte hazai pálya.
Zverev inkább csak egy jól menedzselt játékos, akiben van néhány 250-es, esetleg 500-as tornagyőzelem. Thiem, Kyrgios, Poullie is sokkal jobb játékosok. Sanszosabb, hogy inkább közülük kerülhet ki majd az egyeduralkodó Djokovicék visszavonulása után.
Nishikorinál nincs meg az az erőnlét, amivel végig tudna vinni egy GS-t. A US Openen is miután Murrayt legyőzte, teljesen hulla volt az elődöntőre.
Én Wawrinkának szurkolok, de nagyon nem kellett volna ez az ötszettes meccs neki.
Ami Nadalt illeti: Inkább pont az elmúlt két évben állt rá erre az erőteniszre, ami miatt a csuklója is bekrepált. Kár, hogy Djokovic ágán van, jó lett volna a tornán egy Nadal - Murray meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!