Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az olimpián vannak függetlenké...

Az olimpián vannak függetlenként induló sportolók. Ha nyernek, nekik mit játszanak le a dobogó legtetején?

Figyelt kérdés

2012. aug. 12. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy nemzet színében indulhat, sajátjában nem :)
2012. aug. 12. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

de vannak függetlenek, a mostaniban is voltak :) ugyan úgy az olimpai zászlót vitték a nyitón, de himnuszuk nyilván nincs

2012. aug. 12. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, most Dél-Szudáni és Holland Antilláki sportolók vonultak az olimpia zászlaja alatt. Én 4 lehetőségre gondolok. Ha az olimpiának van himnusza akkor az. Universiade-n mindig a gaudiamus igiturt játszák el akárki nyer, akár ez is előfordulhat. Előfordulhat, hogy nem játszanak himnuszt , vagy a nem hivatalos országnak a himnusza zendül fel. Igazából nem tudom, ugyanakkor nem állt fent a veszélye eme versenyzők győzelmének, úgyhogy lehet nem is gondoltak rá.
2012. aug. 12. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:

nem nyerhetnek.

ha olyan szintű sportértéket képviselnének,akkor egy gazdagabb ország azonnal honosítaná őket és jól megfizetné.

2012. aug. 13. 00:06
 5/7 MrPifta ***** válasza:
Churandi Martina azért esélyes volt... Ő akár nyerhetett is volna...
2012. aug. 13. 10:54
 6/7 anonim válasza:
De ő már a hollandokat képviseli egy ideje.
2012. aug. 13. 15:21
 7/7 anonim válasza:

Erről volt is szó!!!

Az olimpia himnuszát!!!

2012. aug. 14. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!