Elkezdhetem a szertornát? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,4 évet jártam balettra,színpadi modern táncra és stretchingre és 7 évet jártam úszni. Hajlékony vagyok és az az álmom hogy szertornász legyek,de lehetséges még hogy elkezdjem?A válaszokat előre is köszönöm!2016. aug. 20. 20:10
1/5 anonim válasza:
lehetsz tornász de sikeres tornász aligha
2/5 A kérdező kommentje:
Versenyekre még kijuthatok? 165cm vagyok és 38 kiló
2016. aug. 21. 10:07
3/5 A kérdező kommentje:
Nem EB-ére vagy VB-re gondoltam hanem ilyen kissebb versenyekre?
2016. aug. 21. 10:19
4/5 anonim válasza:
Szertornához kicsit magas vagy. Az alkatodhoz inkább az RG illene. Szertornázni is mehetsz hobbi szinten, de jelenleg nagyon vékony vagy pár kiló izom kelleni fog, mert tornában rengeteg erő kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Izmom van mert négy évet jártam a felsorolt táncokra verseny szerűen és hét évet úsztam verseny szerűen úgyhogy erősnek erős vagyok . És abba tudnál nekem segíteni hogy hol tudnám hobbi szinten csinálni itt Debrecenben?
2016. aug. 22. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!