Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Idén megyek először a forma1-r...

Idén megyek először a forma1-re, milyen fontos tudnivalók vannak?

Figyelt kérdés
Csütörtöki boxutca látogatásra kapunyitas előtt érdemes érkezni mert esélyes, hogy sokan lesznek? Füldugó használata szükséges? Vagy ezek az autók már nem annyira hangosak? Esetleg jótanácsok jöhetnek.
2016. júl. 4. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne szaladj ki a kocsik elé
2016. júl. 4. 23:20
 2/3 anonim válasza:

Boxutcalátogatás: mindenképp menj már kapunyitás előtt, mert óriási a tömeg.

Füldugó: szerintem csak a kisgyerekeknek és azoknak érdemes, akiknek valamiért érzékeny a fülük. A F1 autói már nem hangosak egyáltalán, de a GP2 azért még nagy hangélményt ad. :)

Jótanácsok: ha állójeggyel vagy, akkor érdemes korán kimenni a versenynapon, hogy tudj válogatni a jó helyek közül. Illetve vigyél enni-inni, mert az ott árusított dolgok nem magyar pénztárcára vannak tervezve, minden gyorskaja 1000 és 3000 körül van. De ezeket jobban jársz ha a táska aljára teszed, mert elvileg nem nagyon szabadna bevinni. Az már más kérdés, hogy nem nagyon veszik komolyan, mert általában csak belepillant egy kicsit a táskába a security. :) Én tavaly lazán bevittem egy kisebb büfére való ételt, és néhány doboz Red Bull-t. :D

2016. júl. 9. 18:26
 3/3 anonim válasza:
Vigyél sok pénzt mert minden drága.
2016. júl. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!