Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért nem megy a verekedés?

Miért nem megy a verekedés?

Figyelt kérdés

Régóta sportolok MMA-t karateztam is meg bírküóztam is elég jó vagyok

És az a gondom hogy amikor elkezdtem MMA-zni mindnekit megvertem szinte könnyen versenyeken is jól szerepeltem gyűjtöttem az érmeket minden

De mostanában azt vettem észre hogy nem megy akárhogyan is próbálkozok....Akiket régen simán legyőztem edzéseken is már nemtudom...Volt hogy versenyen is kikapotam egy korábbi ellenfelem akit simán legyőztem

Pedig nagyon keményen edzek minden teljes szivemből csinálok de egyszerüen nem megy

2016. jún. 13. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
30%

elmész pszichológushoz és megfogadod a tanácsát-

https://www.youtube.com/watch?v=2Lpdry_sIgo

2016. jún. 13. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem neked az önbizalmad kicsi, bizzál magadban! Mert ha még magadban sem bízol, hogy akarsz győzni?!

Edzz még keményebben , gyakorolj még többet!

No pain no gain!; azaz : Fájdalom nélkül nincs győzelem!

Szenvedj a sikerért! És nem fog elkerülni!

Sok sikert!!

2016. jún. 14. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok mma-s, csak gyúrok meg állóképességre edzek. Jártam viszont thai-bokszra is. Nekem bevált az, hogy ordítok edzés közben, hogy "egy gép vagyok, egy állat, egy mutáns, egy ragadozó!!!". Ma is elkúrtam volna az edzést, de folytattam és túljutottam a holtponton. Légy erős és tedd amit tenned kell.
2016. jún. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!