Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha visszaélek a tudásommal...

Ha visszaélek a tudásommal kaphatok valami felelőséggre vonást?

Figyelt kérdés

3 éve boxolok, és van egy gyerek aki nagyon vagánynak hiszi magát, hogy ő beolt, meg ő milyen tökéletes, meg erős, magában azt hiszi hogy megverne, de én tisztáznám vele ezt az ökleim segítségével!

16 évesen vagyunk, ő 178 cm, 65 kg, én 174 cm, 59 kg.

2016. máj. 28. 22:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem lesz jogi következmény valószínűleg, de ha az én tanítványom lennél úgy vágnálak ki az edzésről, hogy többet kedved nem lenne a bandázst feltekerni,
2016. máj. 28. 22:28
 2/16 A kérdező kommentje:

Miért ?

Ha edzettem, meglett a haszna, akkor miért ne élvezhetném ?

Nehogy már a kis kocka gyerek, aki semmit nem csinál, csak jár a szája keményebbnek tűnjön!

De fejtsd ki véleményed nyugodtan!

2016. máj. 28. 22:39
 3/16 crudy ***** válasza:
100%
A 16 éves vagyok miatt azt hiszem tudom miről van szó. Nem csesztetni akarlak, de ez a kor tipikusan az amikor az ember úgy érzi h nagy a farka. De gondolj bele, ha neked meg van a tudásod h kiverd a fogát a szájából neki meg csak nagy a szája akkor az mennyire fair? Az nem csicskaság h azt vered el akit el tudsz?
2016. máj. 28. 22:46
 4/16 crudy ***** válasza:
100%
Azt meg végkép nem értem, hogy miért abban leled a box tudásodból származó elvezetett h elkened a száját egy másik tagnak. Mondjuk kezdj el versenyezni, vagy ha már nyomod akkor kezd el komolyan gondolni.
2016. máj. 28. 22:48
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért ne öld meg elég ha egy rendeset kap attól is rájön majd, hogy mégse olyan kemény.
2016. máj. 28. 23:00
 6/16 A kérdező kommentje:

Értem én amit mondotok, de ha mondok egy példát!

Éhezel!

Ott a kenyér a hütőben de nem veszed ki, szenvedsz, mikor van lábad hogy elmenj érte.

2016. máj. 28. 23:02
 7/16 A kérdező kommentje:

Jolvan, nem feltétlen verem meg, csak ha beszólogat, és elegem lesz akkor leoltom, ha keménykedik mondom hogy végeztem veled, és otthagyom, ha jön utánam erősködni akkor hagyom helyben.

Ha meg semmit nem csinál akkor hagyom.

2016. máj. 28. 23:07
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, a versenyzésből lehet örömöm, ebből csak fájdalom lesz. (nekem lelki/testi, neki fizikai bár kitudja pont bele lépek közben egy szögbe, elesek, ő meg felrúghat így.)
2016. máj. 28. 23:10
 9/16 crudy ***** válasza:
Na ennyi, megoldottad ezt magadtól is. Van úgy h nem lehet kikerülni egy bunyót, néha nekem sem sikerült pedig nagyon nem szeretek verekedni, én a sportot szeretem. De ha már ott vagy és ugye bokszoló vagy akkor te is tudod h egy jobbos a z állcsúcsra és kidől egy két másodpercre. Nem bántottad nagyon de rájön h ez nem az ő bulija.
2016. máj. 28. 23:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha rendesen tudnál boxolni,akkor nem itt kuncsorognál engedélyért,hanem kapna a gyerek egy kemény gyomrost,aztán kidőlne.Ehhez nem is kell megverni,ez csak nevelés te rinya-pi-na.
2016. máj. 29. 00:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!