Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha visszaélek a tudásommal...

Ha visszaélek a tudásommal kaphatok valami felelőséggre vonást?

Figyelt kérdés

3 éve boxolok, és van egy gyerek aki nagyon vagánynak hiszi magát, hogy ő beolt, meg ő milyen tökéletes, meg erős, magában azt hiszi hogy megverne, de én tisztáznám vele ezt az ökleim segítségével!

16 évesen vagyunk, ő 178 cm, 65 kg, én 174 cm, 59 kg.

2016. máj. 28. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja,én is utálom az ilyen nagyképú férgeket.Megérdemelné a verést,de ne csináld,még te járnál rosszul.Egy ilyen miatt nem érdemes
2016. máj. 29. 01:15
 12/16 aikiboxer ***** válasza:

Aki lelkileg és fizikálisan is eljutott egy használható szintre, azaz igazi sportember, az leszarja az ilyen csipsz*rokat. Már csak azért is, mert mindenki tudja róla, hogy boxoló; és azért 16 évesen már látszik az ember fizikumán, hogy nem a TV előtti csipsztől nőttek meg a vállai. (Amúgy ha vékony lennél, az is egy hasznos időtöltés, hogy még ráedzel valamit, például fegyenc vagy 16 évesen már mehet a súlyzózás is, hogy "kinézz valahogy".)

De tényleg, aki 3 éve boxol, annak egy képzetlen ember nem pálya. Képzetlen emberekkel nem verekszünk. Sportember meg nem keveredik semmilyen alantas küzdelembe.

De amúgy ha nagyon pofátlan, akkor ahogyan fentebb írták, lenyomsz neki egy gyomrost vagy egy combost és többet nem fog szájalni. Igaz, hogy a sportolóknak nem szabad visszaütniük (sem); de azért tényleg vannak nagyon pofátlan alakok, akikre csak ez hat.

2016. máj. 29. 09:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megértettem!

Ht annyira nem látszódik rajtam még.

2016. máj. 29. 12:11
 14/16 aikiboxer ***** válasza:
Azért is mondom, hogy kezdj el edzeni mellette. Nézd meg a fegyencedzést, jól passzol a boksszal.
2016. máj. 29. 12:54
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2016. máj. 29. 16:43
 16/16 anonim ***** válasza:
régen nagy kemény osztájtársaim mindig bántotak ecer fogtam öket oszt felemeltem utána a közelembe se jötek xD
2016. jún. 6. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!