Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ökölvívás milyen hasznos...

Ökölvívás milyen hasznos ilyen felállásban? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval nem nagyon akarok én balhézni de kitudja elkövetező napokban lehet szükség lesz rá.Szóval mennyi esélyem volna?5 hónapja járok egész jól megy.65 Kg vagyok 184 cm a másik gyerek 186 cm kb és 75 kiló körül.Ő nem jártas semmilyen küzdősportban.

2016. jún. 11. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha agresszíven állsz hozzá és önbizalommal telve, az sokat segít.A pszichológiai hadviselés szinte éppoly fontos mint a tudás.

Látnia kell rajtad hogy vadállat vagy ha kell.

2016. jún. 11. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:

ha problémád van és elkerülhetetlenül rendezni kell,akkor nem érdemes halogatni.

magadhoz ragadod az irányítást és te kezdeményezel.

a kezdeményezésed az agresszív fellépésed már önmagában nyerő és megfélemlítő lehet.

ha még jól pofán is verdesed,lehet vissza sem mer majd ütni úgy meg lesz lepve és sokkolódva.

viszont ha megvárod míg ő kezdeményez,akkor nehezebben fog meghátrálni,mert ott már dolgozik a büszkesége is,plusz volt ideje mentálisan felkészülni a bunyóra.

2016. jún. 11. 20:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen amit írtál szerintem is igaz ugyanis volt már egy ilyen hogy valakinek neki kellett ugranom.És ahogy le írtad vissza se bírt(mert) ütni pedig ott is volt 10-15 kg súly különbség
2016. jún. 11. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Hat en az ellentet mellett allok.

Eloszor is ne tamadj.

Vard ki mire kepes aztan hirtelen megforditod a helyzetet es bumm.

A lenyeg h nem te kezdted. XD

2016. jún. 11. 20:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a nem te kezdted semmit nem számít ugyanis ha megütnének elpattanna az agyam és nem érdekelne semmi szóval jogos önvédelem nem lenne.
2016. jún. 11. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindig bevalt, foleg gimiben, mikor targyalas lett a vege egyukuikunket kirugtak... en maradtam.

Ja es a csucs h meg se serultem , a csako fejébol meg omlott a ver xD

Na jo, ez nem buszkeseg..... De jobb ha kiismered az ellenfeledet mielott elbizod magad. Aki megtamadt azt hitte konnyu preda vok....nem ismert ki. A turelem mindig erosebb mint a szitok szo. Ne ugorj mert akkor veszitessz, akar jogilag is. (Egyeni velemeny)

2016. jún. 11. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
5 hónap nem sok, 1 évvel már nyernél tuti, de itt még nem 100% mivel nagyobb, de azért számít!
2016. jún. 11. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:
mármint nem 100% hogy nyersz, nem úgy értettem hogy 100% hogy nem nyersz.
2016. jún. 11. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Én leszarnám. Ha kötekedik oltsd be csúnyán szóban, lehetőleg frappánsan, hogy azt se tudja hol van. Semmi értelme belemenni ilyen piti butaságokba. Legyen eszed.
2016. jún. 12. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem jó ötlet megvárni míg a másik neked megy. Lehet te leszel az áldozat a végén és nem önvédelem lesz, hanem csúnyán elvereted magad. Nehezebb valamivel, az is lehet, hogy rosszul méred fel az adottságait. Mondjuk szerencséje van, állba vág, te meg kiterülsz. Vagy éppen csak neked ront és fellök. Egyik sem szerencsés. Intézd el szóban és kész. Ne az anyját szidd, hanem rakd helyre frappánsan.
2016. jún. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!