Ökölvívás milyen hasznos ilyen felállásban? (lent)
Ha agresszíven állsz hozzá és önbizalommal telve, az sokat segít.A pszichológiai hadviselés szinte éppoly fontos mint a tudás.
Látnia kell rajtad hogy vadállat vagy ha kell.
ha problémád van és elkerülhetetlenül rendezni kell,akkor nem érdemes halogatni.
magadhoz ragadod az irányítást és te kezdeményezel.
a kezdeményezésed az agresszív fellépésed már önmagában nyerő és megfélemlítő lehet.
ha még jól pofán is verdesed,lehet vissza sem mer majd ütni úgy meg lesz lepve és sokkolódva.
viszont ha megvárod míg ő kezdeményez,akkor nehezebben fog meghátrálni,mert ott már dolgozik a büszkesége is,plusz volt ideje mentálisan felkészülni a bunyóra.
Hat en az ellentet mellett allok.
Eloszor is ne tamadj.
Vard ki mire kepes aztan hirtelen megforditod a helyzetet es bumm.
A lenyeg h nem te kezdted. XD
Nekem mindig bevalt, foleg gimiben, mikor targyalas lett a vege egyukuikunket kirugtak... en maradtam.
Ja es a csucs h meg se serultem , a csako fejébol meg omlott a ver xD
Na jo, ez nem buszkeseg..... De jobb ha kiismered az ellenfeledet mielott elbizod magad. Aki megtamadt azt hitte konnyu preda vok....nem ismert ki. A turelem mindig erosebb mint a szitok szo. Ne ugorj mert akkor veszitessz, akar jogilag is. (Egyeni velemeny)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!