Szted melyik volt az eddigi legjobb és egyben a legizgalmasabb F1-es futam?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 16:55
11/26 anonim válasza:
én azt szerettem, amikor hitler rászart schumacherre
12/26 anonim válasza:
2006-os Magyar nagydíj és a 2004-es Monacói nagydíj
13/26 anonim válasza:
2008 Brazil nagydíj...
Most Vettel a kedvenc pilótám...
14/26 A kérdező kommentje:
01.56-os: ne csodálkozz ,hogy 0%-on vagy!
2010. ápr. 13. 15:06
15/26 anonim válasza:
Tavaly. Brazilba xD
De sajnos nem ez volt a kedvenc futamom x\
16/26 anonim válasza:
Nekem Kimi a kedevencem, igaz, hogy már nincs a F1-be, de még mindig ő. Mostani kedvenc F1-es pilótám nincs. Csak csapatom, ami a Red Bull. :)
Sztem a legizgalmassab futam Spa-ba volt, 1998-ban, azt hiszem.
17/26 anonim válasza:
Én Sebastian Vettelnek szurkolok és vele együtt a Re Bull Racing-nek!És a 2008-cas Brazil nagydíj felejthetetlen...De sajnos Massa a szingapúri manőverrel bukta el az egészet, mert valamelyik okoska a Ferrarinál megnyomta a zöld lámpát...Nem vagyok egy nagy Massa fan de nekem jobban tetszett volna ha ő nyeri a 2008-cas VB-t.2010-ben hajrá Vettel és RBR!
19/26 anonim válasza:
Sokan írták, h '98 spa. Abban mi volt az izgalmas? Max látványos volt, de nem mentek gyorsan, látszott, hogy senki sem sérült meg. Verseny szempontjából 2008 brazil, amúgy meg én akkor izgultam a legjobban, mikor Kubica 2007 ben kanadában bukott egy hatalmasat. Szerencsére nem lett baja...
20/26 A kérdező kommentje:
Jah ,2008-ban is király futam volt ,csak az a bu*i Hamilton ne nyerte volna meg!Am. sztetek is xar a mostani szabályok?Sztem sokkal jobb lenne ,hogy ha olyan gyorsak lennének az autók ,mint akár 2003-2004 -ben.Azok az autók Monzában (rekord van felállítva ,Monzában a hosszú egyenesben Pizzonia ment a leggyorsabban ,360 Km/H -val)!Most tök xar ,hogy ilyen lassan mennek ,meg sztem sokkal jobb lenne ,hogy ha tankolás is lenne.Am. ti mit szóltok az 1.5-ös turbómotoros F1-es autókról?
2010. ápr. 21. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!