Most mi tévő legyek? Nagyon elkeseredett vagyok!
Szóval,az a helyzet,hogy nemrég volt atlétika diákolimpia és csak 6-an lehettünk volna a csapatban de mi 7-en voltunk és az egyik lány a csapatból versenyen kívül teljesítette a versenyt.Nagyon szomorú volt a lány,hogy mi kaptunk érmet ő nem ezért a tanárunk kitalálta,hogy akinek a legkevesebb pontja van azt kirakja a csapatból és helyére berakja azt a lányt,aki most versenyen kívül volt.Kiszámolta a pontokat és mondta,hogy ki fog kiesni és én 2-dik voltam a csoportban erre ma tesi órán bejelenti,hogy valószínűleg engem rak ki:c Hirtelen köpni,nyelni sem tudtam...És ebben az egészben az a poén,hogy az a lány aki első lett meg én,atletizálni járunk...
Kérlek titeket,adjatok valami tanácsot,mert nagyon szomorú vagyok és semmiképpen nem akarok kikerülni a csapatból!!:(
Egyébként mostanában hasonlóan "kedvesen" viselkedik velem:Figyelmeztetőt kaptam mert olyan nadrág volt rajtam,hogy az alján volt egy halvány rózsaszín csík,mindig ordibál velem,hogy mért vagyok ilyen lusta,pedig az osztályban én csinálom egyedül normálisan a feladatokat és egyszer olyan is volt,hogy eltaláltak kislabdával és üvöltött,hogy nehogy kimerjek állni...Aznap elmentünk a balesetire és mondták,hogy agyrázkódásom van...Minden nap görcsösen megyek be tesire,hogy ma éppen miért leszek leszidva:((
Szerintetek az jó ötlet,hogy ha most kirak,akkor jövőre nem megyek el a versenyre?
Az értelmes válaszokat nagyon megköszönném!:(
egy lány úgy megdobott, hogy agyrászkódásod lett?
ettől kicsit kamu
Igen,tovább jutottunk az országos fordulóra és hát elméletileg valami kis kárópótlást kapott a lány.
És köszönöm válaszod!:)
Nekem nem kell semmilyen meglepi vagy vagy valami érem vagy ilyesmi.Nem azért csinálom,hogy bármit is kapjak érte,hanem,mert imádom a sportágat és öröm és megtiszteltetés,ha versenyezhetek..:(
Naa,pacsii:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!