Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Most mi tévő legyek? Nagyon...

Most mi tévő legyek? Nagyon elkeseredett vagyok!

Figyelt kérdés

Szóval,az a helyzet,hogy nemrég volt atlétika diákolimpia és csak 6-an lehettünk volna a csapatban de mi 7-en voltunk és az egyik lány a csapatból versenyen kívül teljesítette a versenyt.Nagyon szomorú volt a lány,hogy mi kaptunk érmet ő nem ezért a tanárunk kitalálta,hogy akinek a legkevesebb pontja van azt kirakja a csapatból és helyére berakja azt a lányt,aki most versenyen kívül volt.Kiszámolta a pontokat és mondta,hogy ki fog kiesni és én 2-dik voltam a csoportban erre ma tesi órán bejelenti,hogy valószínűleg engem rak ki:c Hirtelen köpni,nyelni sem tudtam...És ebben az egészben az a poén,hogy az a lány aki első lett meg én,atletizálni járunk...

Kérlek titeket,adjatok valami tanácsot,mert nagyon szomorú vagyok és semmiképpen nem akarok kikerülni a csapatból!!:(

Egyébként mostanában hasonlóan "kedvesen" viselkedik velem:Figyelmeztetőt kaptam mert olyan nadrág volt rajtam,hogy az alján volt egy halvány rózsaszín csík,mindig ordibál velem,hogy mért vagyok ilyen lusta,pedig az osztályban én csinálom egyedül normálisan a feladatokat és egyszer olyan is volt,hogy eltaláltak kislabdával és üvöltött,hogy nehogy kimerjek állni...Aznap elmentünk a balesetire és mondták,hogy agyrázkódásom van...Minden nap görcsösen megyek be tesire,hogy ma éppen miért leszek leszidva:((

Szerintetek az jó ötlet,hogy ha most kirak,akkor jövőre nem megyek el a versenyre?

Az értelmes válaszokat nagyon megköszönném!:(

2016. ápr. 18. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:

egy lány úgy megdobott, hogy agyrászkódásod lett?

ettől kicsit kamu

2016. ápr. 18. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezek az iskolai versenyek sokat nem érnek. Menj le egy igazi atlétikai klubba ahol mindenki megy versenyre aki megérdemli. Jóval rangosabb versenyeken indulhatsz és az edzések is komolyabbak.
2016. ápr. 18. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Kijutottatok az országos versenyre? Azt nem értem, hogy ha téged rak ki akkor te leszel szomorú. Vagy ha nem jutottatok tovább, akkor minek csinál új csapatot? Szerintem vegyetek a csapattal közösen egy érmet a lánynak. Nem egy nagy összeg, 300 ft-ból megvan. Azért ne a legrondábbat válasszátok:D
2016. ápr. 18. 22:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen,tovább jutottunk az országos fordulóra és hát elméletileg valami kis kárópótlást kapott a lány.

És köszönöm válaszod!:)

2016. ápr. 19. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Már értem akkor a helyzetet:D Hát sajnos, ha a tanár ki akar tenni a csapatból nem tudsz mit csinálni:/ Esetleg te is számíthatsz valami kis meglepire, ha a többiek elérnek helyezést. Amúgy én is atletizálok:D
2016. ápr. 19. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell semmilyen meglepi vagy vagy valami érem vagy ilyesmi.Nem azért csinálom,hogy bármit is kapjak érte,hanem,mert imádom a sportágat és öröm és megtiszteltetés,ha versenyezhetek..:(

Naa,pacsii:D

2016. ápr. 19. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Megértelek. Lehetőség szerint hagyd ott a loser iskolai atlétika csapatot és iskolán kívül csatlakozz egy igazi klubhoz. Magyarországon még sajnos gyerekcipőbe jár az iskolai sport, a valódi sikerek az iskolán kívüli szférában szoktak születni.
2016. ápr. 19. 20:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm,hogy megérted a helyzetem.:( És iskolán kívül járok atlétika klubba,csak azért fáj az egész,mert pont engem akar kirakni,aki jár atletizálni:((
2016. ápr. 19. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
5ös válaszoló vagyok. Én sem a jutalomért csinálom, de szeretem, ha a versenyről van egy emlékem (pl érem:D)
2016. ápr. 19. 21:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát motivációnak mindenképp jó pl. egy érem:D
2016. ápr. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!