Mi kell ahhoz, hogy autóversenyző legyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,fiú és szeretnék autóversenyző lenni,de sokan mondják hogy már lekéstem róla.2014. júl. 20. 14:12
1/5 anonim válasza:
Igen, lekéstél, ugyanis a legtöbb autóversenyző ilyenkorra már gokart versenyeken indul pár éve.
Esetleg még úgy lehetsz ha nagyon gazdag vagy és bevásárolod magad egy csapatba.
2/5 anonim válasza:
Szerintem még simán elmehet gokartozni
4/5 anonim válasza:
Ha van pénzed, simán lehetsz versenyző, nyílván nem f1, vagy wtcc, vagy hasonló kaliberű versenyzô.
5/5 anonim válasza:
Pénz leginkább. 14 évesen sem késő csak mondjuk profi nem nagyon leszel így már de egy WTCC/WRC/WRX-ig simán eljuthatsz attól függően hogy éppen melyik szakágban akarsz indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!