Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan lehetek autóversenyző?

Hogyan lehetek autóversenyző?

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten de nem nagyon találtam rá választ.Feltétlen gazdagnak kell leni hozzá és egészen kicsi kortól gokartozni kell?15 évesen mit tudnék csinálni?Gokartozást már kipróbáltam... Az tetszett is várjak amég 18 leszek?Verseny autóban is ültem már az is elég jó volt:) Végülis James Hunt is 20 évesen próbálta ki először és f1es vb bajnok volt.Nem feltétlen f1-es akarok lenni csak valahogy el kéne indulni.

2013. okt. 16. 21:04
 1/8 anonim válasza:
72%
Hát ezt én is nagyon szeretném tudni. Szerintem talán a rallyval kéne kezdeni, de nem akarok butát mondani.
2013. okt. 16. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:

nem feltétlen kell kis kortól.

vannak a nagyon jól menő vállalkozók,heti 2x bérelnek edzésre egy széria gépet,edzenek vele,aztán a fizetett csapat felkészíti és beállítja neki versenyre is.

szóval van a gazdag családba születés,vagy van a 40 éves korodra milliomos nagymenővé válás és hobbi versenyzés,önmegvalósítás.

esetleg külföldön vannak még tehetség kereső,felkaroló dolgok,mint ahogy hamilton-ék sem voltak tele,de kiskorától számon volt tartva,de ott van hagyománya az autósportnak.

itthon meg ha ki van fizetve a rezsi,már jó a hónap,szóval más szint az autósport.

2013. okt. 16. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Na ja, de mikor James Hunt kezdett versenyezni, akkor a F1-nek nem voltak olyan kisebb szériái, mint a GP2, stb., az akkori és a jelenlegi korszak nem hasonlítható össze, teljesen más stílus volt.

Egyébként szerintem túraautó, rally, ezek lehetnek reálisak.

2013. okt. 17. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
hát ennyi ésszel sehogy.
2013. okt. 18. 18:21
 5/8 anonim válasza:
82%
Először tanulj meg jól vezetni utána meg gyakorold a versenyezést. Hátha rátalál valaki a tehetségedre.
2013. okt. 27. 20:32
 6/8 anonim válasza:
74%
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok csak nekem még nem adatott meg az a lehetőség, hogy akárcsak egy gokartba üljek. Ha tényleg autóversenyző akarsz lenni és nincs lehetőséged sokat gokartozni akkor szimulátorozz sokat a gépen. Én is ezt teszem és meg is van az eredménye, egyszer vezethettem életemben egy autót és a rokonaim el voltak hűlve mennyire jól megy a vezetés elsőre. 16/f
2014. jún. 12. 19:06
 7/8 anonim válasza:
A szimulátorozás általában segíthet, viszont én személy szerint gyengébbnek érzem magam szimulatorban, mint a valóságban. Versenyzem egy túraautó és rallycross ligában online (rFactor), ott rendre utolsó helyen végzek, viszont a valóságban versenyzem gokarttal, ott 4-5 helyek valamelyikén végzek általában, van egy futamgyőzelmem is, összetettben a szezon végén 10. hely környékén végzek általában a 30 fő körüli versenyzői létszam közül. Tehát szimulatorban általában gyengébb vagyok, mint a valóságban, de szerintem a többség hasonlóan teljesít szimulátoron, mint a valóságban, de lehet csak egy jobb kormány kellene nekem, mert egy Logitech Formula Force EX-em van, ami azért messze nem a csúcs, inkább a kategória alja. Ezen a linken versenyzőképzésről van szó, amellyel MNASZ licenszet is lehet szerezni: [link]
2018. márc. 21. 01:48
 8/8 anonim válasza:
Nagyon nagy álmom, hogy Gt 3 as autoversenyző legyek olyan 17 éves koromtól kezdett érdeklni ez az egész mivel meglett a jogsim és az első autóm is ami egy renault clio a régebbi fajta viszont 1,2 és motor helyett 1,6 os volt és lehetett vele menni igen szépen. Elkezdtem szimulátorozni szüleim megtehették hogy egy egész jó setup öt vettek nekem VR al meg kormánnyal. kipróbáltam a lehető összes szimulátor, de csak kettő tetszett igazán az Assetto Corsa CompetiZion meg az Iracing ezt a kettőt véltem a legélethűbbnek meg a legjobbnak. Több mint egy évig elvoltam velük jó időket mentem és a versenyek én is jó eredményt szereztem és akkor kezdtem el elgondolkodni, hogy bárcsak megtehetném ezt igazából is. Pont Hungaroringen volt lehetőség kipróbálnom egy 360 le s hondát de sajnos nem nyomhattam igazán, de kapcsolatokat szereztem és most egy hónapja vezettem a kedvenc gt 3 as autómat ami egy Ferrari 488 gt3 amit úgy nyomhattam ahogy akartam 5 kort bírtam aztán hányva számtan ki szóval a szimulátorokat ajánlom, de amúgy azt vettem észre a szimekben sokkal könyebb kicsúszni ezekkel az autókkal mint a valóságban
2020. márc. 26. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!