Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mennyi idő alatt lehet belőlem...

Mennyi idő alatt lehet belőlem versenyszerű Thai boxoló?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 9. osztályos, és most kezdtem el Thai boxra járni. Előtte semmiféle küzdősportot nem próbáltam, csak 8 évig fociztam és 2 évig TRX Crossfit-kondiztam. Mennyi időt mire részt vehetek versenyeken?

2016. márc. 9. 17:44
 1/3 anonim válasza:
100%
hát szerintem 1 év mire megtanulsz miindent és utána mehetsz:) De kérdezd meg az edződ:)
2016. márc. 9. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Elmondod hogy ezt miért tőlönk kérdezed? Ott van az edződ illetve olyan edzős társak akik már versenyeznek őket kellene megkérdezni
2016. máj. 13. 21:13
 3/3 anonim válasza:
Minimum 2 év. Van ahol 1 év után engednek edzomeccsre, de valószínűleg abbol csalódás lesz. Persze ez nagyba függ,a te teljesítményedtol is.
2016. júl. 21. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!