Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Velem és az ökölvívással...

Csicsikusz kérdése:

Velem és az ökölvívással kapcsolatban érdekelne a véleményetek. Belőlem lehetne jó boxoló?

Figyelt kérdés

25 éves vidéki(miskolc közelében) srác vagyok, egészséges vagyok, most egy klímaszerelő tanfolyam vége felé járok, korábban már dolgoztam is ,van egy barátnőm, de nem valami szép és még tanul, ki akar menni angliába de én nem, ezért szakítani fogok vele(felfordul a gyomrom a repüléstől). saját családot is szeretnék már. most még szülőkkel élek, régen az volt az álmom h lesz saját házam ahova azt a csajt viszem fel amelyiket "akarom", de sajnos egy lakást megvenni nem tudok vagy évekig kéne gürizni érte...és olyan fölöslegesnek érzem magam ha egy munkahelyen azt mondják hogy "most az a dolgod h várakozz,ne csinálj semmit". a jabilban vagy az ilyen hasonló gyárakban egész nap ez megy.

nem tudom mihez kezdjek ha elvégzem ezt a képzést amire járok. az tuti h valami munkát keresek. valójában nem tudom. nem tudom mire lennék képes, mi mindenre vihetném még az életben. ha dolgoznék sztem még akkor se lenne pénzem semmire :D

úgy érzem valami van bennem, talán azért mert még fiatal vagyok, szeretek játszani, hülyéskedni, és néha mintha legszívesebben verekednék egyet. van két 20 éves osztály társam, birkózgatunk, sokat hülyéskedek velük, ma pl havat tettünk egymás nyakába :P. 65 kiló vagyok, nem olyan régen el kezdtem tömeg növelőt szedni, kakaósat az a kedvencem. :P szeretek fát vágni fejszével, még ha le is izzaszt. 10 perc alatt szét csaptam egy 60 kilós diófa rönköt -fél zsák forgács is maradt utána az udvaron. szeretnék minél izmosabb lenni :).

azon gondolkoztam hogy sportolnom kéne valamit, talán még profi is válhat belőlem :). először a thai-box al szemezgettem, de az túl veszélyes :/

néhány hete nézegetek sima box -ról videókat, és szimpatikusnak találom :). olvastam is hogy régen volt magyar olimpiai ökölvívó bajnokunk Papp László és ő is egész nap fát vágott, attól volt olyan erős! azt hiszem én jó lennék ebben a sportban. el mennék már edzésre is h megtudjam hogy is működnek a dolgok valójában, csak azt se tudom h lenne-e pénzem kifizetni az órákat, és egyáltalán hogy hova menjek :/. kíváncsi lennék arra, ti mit gondoltok erről. mit tennétek a helyemben?

2014. jan. 24. 23:55
1 2
 1/13 clint ***** válasza:
kissé kiestél az időből, mível tizenéveskorban kéne elkezdeni...
2014. jan. 25. 00:03
 2/13 A kérdező kommentje:
szóval neked már vannak tapasztalataid?
2014. jan. 25. 00:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Fél órával ezelőtt még idiótának tartottam magamat xd de utána megláttam és elolvastam a kérdésed. :D Úhhh ember kezeltesd magad :D "van egy barátnőm, de nem valami szép" hát haver ez nagyon nagy. Szegény csaj. Papp Laci kollegád meg biztos a favágástól lett olyan erős. :D
2014. jan. 25. 00:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy agyilag egy tizenéves szintjén ragadtál, de 25 évesen már hogy akarsz profi lenne. Egyébként egyik sem veszélytelen, ma például bekaptam edzésen egy aránylag gyenge horgot, mert kicsit elbambultam és most alig tudok rágni.
2014. jan. 25. 00:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy agyilag egy tizenéves szintjén ragadtál, de 25 évesen már hogy akarsz profi lenni? Egyébként egyik sem veszélytelen, ma például bekaptam edzésen egy aránylag gyenge horgot, mert kicsit elbambultam és most alig tudok rágni.
2014. jan. 25. 00:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó látom az agyadra is kihatással volt az a horog nem csak a rágásodra. Kérdező ha szeretnél boxolni akkor kezd el bár profi nem valószínű, hogy lehetsz.
2014. jan. 25. 01:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Bizony a lakásért évekig, de lehet évtizedekig kell gürcölni. Ha boxolni akarsz akkor boxolj. A sport általába úgy működik hogy nem megkell szavaztatni az emberekkel. Majd egy-két év után kiderül hogy mennyire vagy tehetséges és szorgalmas. A test tömeg növelés ??? a legnagyobb marhaság.
2014. jan. 25. 07:00
 8/13 A kérdező kommentje:
rendben, ha jól alakulnak a dolgok, februárban be fizetek az edzésekre a miskolci m1-nél. am még nem tudom hogy működnek ezek az eddzések, és ha minden nap órákat gyakorol az ember, sokat foglalkozik vele, hamar , pár hónap alatt megtanulhatom. kiskoromban ütöttek már meg, nem szoktam sírni ha kapok pár pofont. ja, és tesómmal már gyakoroltunk "kesztyűben" és nekem az orromat kapta el egy jobb egyenes de alig fájt. fejeltek már meg tiszta erőből (orron) és csak annyi baj volt hogy nem tudtam rajta levegőt venni, és volt már olyan h futás közben lefejeltem véletlenül az ajtófélfát homlokkal, ugy hogy elestem. de semmi bajom nem volt. kommentelő, azért fáj az állad mert amikor eltalálták, közben nem szorítottad össze a fogaidat.
2014. jan. 25. 08:21
 9/13 anonim ***** válasza:

szerintem őszinte egy kérdés ez:)

ennyi idősen ne a versenyzés oldaláról közelítsd meg a dolgot,hanem a konkrét haszon oldaláról.

ha megtanulsz rendesen verekedni ökölvívó edzésen az hatalom.

a hatalmat a tudást és a hozzáértést meg lehet kamatoztatni.

pl 4-5 év múlva körbemész a környékeden,kifigyeled a dílereket,lezúzod őket a fenébe és védelmi pénzt szedsz tőlük,vagy bárki olyantól aki illegális és nem fordulhat a rendőrséghez védelemért.

addig is kezd el az edzéseket és szedj magadra 20 kilót,hogy a külsőd tükrözze a belsőd.

2014. jan. 25. 22:40
 10/13 anonim válasza:
bokszba hirtelen gyorsan lehet fejlődni
2014. jan. 26. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!