Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Velem és az ökölvívással...

Csicsikusz kérdése:

Velem és az ökölvívással kapcsolatban érdekelne a véleményetek. Belőlem lehetne jó boxoló?

Figyelt kérdés

25 éves vidéki(miskolc közelében) srác vagyok, egészséges vagyok, most egy klímaszerelő tanfolyam vége felé járok, korábban már dolgoztam is ,van egy barátnőm, de nem valami szép és még tanul, ki akar menni angliába de én nem, ezért szakítani fogok vele(felfordul a gyomrom a repüléstől). saját családot is szeretnék már. most még szülőkkel élek, régen az volt az álmom h lesz saját házam ahova azt a csajt viszem fel amelyiket "akarom", de sajnos egy lakást megvenni nem tudok vagy évekig kéne gürizni érte...és olyan fölöslegesnek érzem magam ha egy munkahelyen azt mondják hogy "most az a dolgod h várakozz,ne csinálj semmit". a jabilban vagy az ilyen hasonló gyárakban egész nap ez megy.

nem tudom mihez kezdjek ha elvégzem ezt a képzést amire járok. az tuti h valami munkát keresek. valójában nem tudom. nem tudom mire lennék képes, mi mindenre vihetném még az életben. ha dolgoznék sztem még akkor se lenne pénzem semmire :D

úgy érzem valami van bennem, talán azért mert még fiatal vagyok, szeretek játszani, hülyéskedni, és néha mintha legszívesebben verekednék egyet. van két 20 éves osztály társam, birkózgatunk, sokat hülyéskedek velük, ma pl havat tettünk egymás nyakába :P. 65 kiló vagyok, nem olyan régen el kezdtem tömeg növelőt szedni, kakaósat az a kedvencem. :P szeretek fát vágni fejszével, még ha le is izzaszt. 10 perc alatt szét csaptam egy 60 kilós diófa rönköt -fél zsák forgács is maradt utána az udvaron. szeretnék minél izmosabb lenni :).

azon gondolkoztam hogy sportolnom kéne valamit, talán még profi is válhat belőlem :). először a thai-box al szemezgettem, de az túl veszélyes :/

néhány hete nézegetek sima box -ról videókat, és szimpatikusnak találom :). olvastam is hogy régen volt magyar olimpiai ökölvívó bajnokunk Papp László és ő is egész nap fát vágott, attól volt olyan erős! azt hiszem én jó lennék ebben a sportban. el mennék már edzésre is h megtudjam hogy is működnek a dolgok valójában, csak azt se tudom h lenne-e pénzem kifizetni az órákat, és egyáltalán hogy hova menjek :/. kíváncsi lennék arra, ti mit gondoltok erről. mit tennétek a helyemben?

2014. jan. 24. 23:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
korbács, én nem szeretnék a sitten kikötni :) ott ha lehajolsz a szappanért simán aids essé is válhatsz :P
2014. jan. 26. 22:48
 12/13 A kérdező kommentje:
milyen gyorsan lehet fejlődni? :)
2014. jan. 26. 22:51
 13/13 anonim válasza:
Azt írod az elején, hogy 25 vagy, de az osztálytársaid 20 évesek... ezt csak nekem tűnt fel? :D Egyébként a tömegnövelőt felejsd el. A sok izom miatt legyen nagyobb a tömeged, ne ilyen-olyan kakaós tabletta miatt.
2014. febr. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!