Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Versenyszerű műkoris akarok...

Versenyszerű műkoris akarok lenni, mit kell tennem? (lent)

Figyelt kérdés
Pécsi vagyok és tudomásom szerint csak Budapesten van ilyen lehetőség, viszont arra nincs lehetőségem hogy beiratkozzak... mit tudok csinálni?
2013. ápr. 3. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is pécsi voltam és műkorcsolyázom. Régen volt a szivárvány szinkronkorcsolya, de úgy tudom az már megszűnt. Mivel Pécsett nincs fedett pálya esélyed sincs. Az a pár hónap amig nyitva van a pálya arra elég, hogy megtanuld az alapokat aztán a köv. idényre elfeljeted.

Talán legözelebb Kaposváron vagy Zalaegerszegen van lehetőséged órákat venni.

Versenyző csak akkor leszel ha legalább 10 éves korod előtt elkezded. Ha igazán jó szeretnél lenni, akkor pedig ovis korban kell kezdeni.

Hobby szinten is lehet versenyezni, elég sok verseny van rekreációs korisoknak (pl. most hétvégén lesz az AVAs-kupa). Viszont pécsett erre sem lesz sok esélyed ha komolyan gondolod akkor érdemes elgondolkodni abban, hogy a középiskolát Budapest/Miskolc/Deberecenben végzed el. ezekben a városokban van hobby korisoknak is jó oktatás.

2013. ápr. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!