Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha fejbe rúgnak kialakulhat...

Ha fejbe rúgnak kialakulhat valami az agyamban?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem jó helyre nyitom, de a kérdésem az lenne, hogyha mondjuk tegyük fel Kick boxozom és egy versenyen fejbe rúgnak vagy kapok egy ütés sorozatot a fejemre, de nem KO-znak ki meg semmi csak fejbe rúgnak akkor kialakulhat a fejemben vérrög vagy valami káros az agyamban?
2015. nov. 10. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Az esély mindig megvan, mint ahogy születésedtől fogva is ott lehet benned. De ha még nem voltál CT-n, ezt nem tudhatod. Volt egy haverom akinek egy nem KO erejű fejrúgástól ideiglenesen sérült a memória központja. De ez rengeteg dologtól függ.
2015. nov. 10. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:

ahogy én megfigyeltem 3 fajta gondolat szokott kialakulni az agyban egy fejrúgás után.

1.atyaisten ha ezt az edzést túlélem ide többet nem jövök,anyu,anyukááám.

2.a büdös k...a anyádat ezért szétütlek te csicska ge.i.

3.a fenébe,ez három pontot ért benéztem,ezt most nem ártana vissza hoznom.

2015. nov. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!