Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan lehet MMA mérkőzésekre...

Hogyan lehet MMA mérkőzésekre nevezni? Szükséges hozzá MMA "edzésekre" járni?

Figyelt kérdés

Nem véletlenül van idézőjelben. A kérdés lényege ugye az, hogy MMA harcművészet nincs, csak szabályrendszer, amiben különféle harcművészetek versenyeznek. Tehát egy MMA edzésen tök véletlenszerű dolgokat tanulnék (gondolom), ami nem biztos, hogy megérné az időt mondjuk +1 harcművészet edzései helyett.

És ha már ott tartok, hogy indulok MMA versenyeken, akkor hogyan zajlik a "hírnévszerzés" és az egyre nagyobb bajnokságokra való kijutás, külföldre is?

Valamint még egy kérdés: Egyetemi éveim alatt akarok új harcművészeteket is tanulni, mivel vidéki vagyok, ezért a lehetőségeim korlátozottak. Körülbelül 10 éves korom óta űzök shotokan karatét, ami az egyetlen, amit eddig hivatalosan tanultam. Átlag heti két edzésem van, mellette valamennyire erősítek és heti 1-2 alkalommal zsákolok, utcai verekedés előfordulgat, általában nem állok arrébb szó nélkül. Milyen esélyeim vannak így MMA-ban?

17/F

2015. nov. 5. 00:49
1 2
 11/12 anonim válasza:

nem olvastam el az eddigi válaszokat,de ha lehet egy jó tanácsom,akkor menj el edzeni (MMA edzésre) és minden meg van oldva.17 éves vagy!Vagy utazz egy kicsit,

Vagy egy év múlva valszeg koleszos leszel,egyetemen,egy nagyobb városba,ahol lesz lehetőség.

2015. nov. 14. 21:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát valóban látszik, hogy nem olvastad el...
2015. nov. 14. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!