Sportloveszetre szeretnek jarni, nade mik a lepesek?
Eloszoris bocsanat, hogy ekezet nelkul fogok irni. Lenne par kerdesem a sportloveszettel kapcsolatban. 15 eves vagyok. Meg soha nem probaltam, elesfegyverrel loni, csak airsofttal, paintballal es gazpisztollyal. (Tudom, hogy az utobbi nem szamit) Tehat azt jegyeztek meg nekem sokan, hogy jol tudok celozni, es van hozza tehetsegem, ezert meggondoltam a dolgot, es tenyleg erdekel. Namost.. Lehet, hogy azt fogjatok mondani, hogy pises 15 eves egy precizios lovesz/mesterlovesz szeretne lenni, na persze... de engem ez tenyleg erdekelne hosszutavon. Kerdesem az lenne, hogy: 1. nem keso ennyi idosen elkezdeni? 2. tudtok-e budapesten valahol egy jo eggyesuletet? 3. ahoz, hogy en egy eggyesuletben "mesterlovesz"kent gyakorolhassak, kezdhetem egybol sniperrel, vagy elotte meg kell tanulnom maroklofegyverrel loni, stb...? Egy kicsit talan tulzonak tunik, hogy 15 evessen en mesterlovesz akarok lenni, de nem! En 15 evesen, csak el szeretnem kezdeni, kesobb versenyekre jarni, es ha van hozza tehetsegem, akkor talan ezzel valamit kezdeni, azaz akkor lennek tenyleg precizios lovesz pl. egy hadseregben, vagy hasonlo.
Kerlek szepen titeket, hogy ne lekezelo valaszokat irjatok! Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!