Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan lehet motiválni a...

English kérdése:

Hogyan lehet motiválni a gyerekeket versenyzésre? Hogyan érjem el, hogy szeressenek versenyre járni, és ne vegyék annyira komolyan, csak szórakozásnak?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 16:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ne menjen el a kedvük, ha nem úgy sikerül, ahogy szerették volna.
2014. ápr. 17. 16:42
 2/8 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd. Nem érdemes ekkora kockázatot tenni, ha szereti a sportot. Ismerős elküldte a fiát úszni (kötelezővé tette neki) és annyira megutálta, hogy képes volt a buszon meghánytatni magát az 5 éves kisfiú, hogy ne kelljen mennie. Ha megjön a kedve akkor lehet vinni. Vagy kis amatőr versenyeket megnézni vele és látja, hogy ő is ott lehetne.
2014. ápr. 17. 16:54
 3/8 *Glissade* ***** válasza:
47%

Én meg hogyan vegyem el a kedvedett attól, hogy bármit is rá akarj erőltetni egy gyerekre?

Miért kell bele szólni a fejlődésébe?

Versenyezni fog, ha majd eljön az ideje! Vagy nem, ha nem az ő sportja!

2014. ápr. 17. 19:00
 4/8 *Glissade* ***** válasza:
47%

Nem értem miért kell bele nevelni a megfelelési kényszert már a pici gyerekekbe.

Nem jöttél még rá, hogy a megfelelési kényszer csak a bajt hozza?

2014. ápr. 17. 19:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó, nem kell letámadni. Nem szülő vagyok egyébként, de amikor én voltam kicsi, engem is hordott az edzőm versenyekre, és ebbe szoktam bele, azóta is járok, csak másik sportágban. Nekünk természetes volt, hogy aki benne van a szakosztályban, időnként versenyre is megy. Természetesen nem akarom, hogy megfelelési kényszerük legyen.
2014. ápr. 17. 20:34
 6/8 *Glissade* ***** válasza:
Edző vagy?
2014. ápr. 18. 10:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Tanítok gyerekeket, de még egyetemista vagyok.
2014. ápr. 18. 14:14
 8/8 anonim válasza:
Elég sok szakkönyv foglakozik az ösztönzéssel és motiválással. Olvass el ilyeneket, vagy végezz sportedző/oktató szakot.
2014. máj. 7. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!