Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Melyik magyar csatonán közvetí...

Melyik magyar csatonán közvetítik a Paralimpia Pekingi eseményeit?

Figyelt kérdés
Már kerestem, de nem találtam. Nagyon sikeresek a paralimpiai sportolóink és nem csak egy rövid hírmorzsát szeretnék rla olvasni, hanem szeretném a versenyeket is látni. Az MTV miért nem közvetíti?
2008. aug. 27. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
33%

A pekingi olimpia?

A multkor néztem egy kicsit a TV-ben de hogy mikor és melyiken azt már nemtudom :P

2008. aug. 27. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Paralimpiát kérdeztem, nem az olimpiát!
2008. aug. 27. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Magyar csatorna nem közvetíti, marad az összefoglaló (szerintem az előző válaszoló valamit bekevert, hisz még el sem kezdődött). Talán külföldi (amerikai, kínai) csatornák között lehetne keresgélni.
2008. aug. 27. 22:31
 4/9 A kérdező kommentje:
És az interneten magyar kommentárral?
2008. aug. 27. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

sya!

[link]

sajna ez egy nem magyar oldal, itt azt hiszem majd nézhető lesz...

ez pedig a magyar,lehet h.itt is nézheted majd,de nem tuti,majd ha elkezdődik nézz vissza erre az oldalra..

2008. aug. 28. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

bocs kimaradt a a link..

[link]

2008. aug. 28. 11:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Szerintem ők éppúgy megérdemlik, hogy szorítsunk nekik, mit egészséges társaink.

Sok szép érmet köszönhetünk nekik az eddigi paralimpiákról!

2008. aug. 28. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled. S éppen ezért szégyen,hogy eddig még sohasem tudtuk őket nézni élőben. Úgy mint az egészséges társaikat. Rájuk is szeretnék olyan büszke lenni mint a vízilabdázóinkra. De ha nem látom a teljesítményt csak egy hírként ér el ide, nem az igazi. Megérdemelnék.
2008. aug. 28. 15:05
 9/9 anonim válasza:
100%
Sosem értettem, hogy ez miért nem része a "nagy" olimpiának. Megérdemelnék, hogy drukkolhassunk nekik is, hogy megismerhessük őket is. Ennyit a naaaagy esélyegyenlőségről. :s
2008. aug. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!