Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért keres Alonso többet,...

Miért keres Alonso többet, mint Hamilton?

Figyelt kérdés
Alonso összeférhetetlen, régóta nincsenek jó eredményei, Hamilton kétszeres világbajnok. Csak nem a bőrszine miatt diszkriminálják?

2015. jan. 11. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez a csapat döntése, hogy a versenyzőnek mennyi fizetést ad. Ennek nincs köze a bőrszínhez, stb. A Hondának megérte nagy összegért szerződtetni Alonsot, a Mercedesnél meg úgy gondolják minek emelni jobban a bért.

Szerintem te is szívesebben látnád azt a "kevéske" pénzt a zsebedben, amit úgy spóroltál meg, hogy nem fizeted agyon a pilótádat.

2015. jan. 14. 20:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Teljesítmény nélküli senki, aki csak nyafogni tud, mégis jól keres: kérdés, meddig tűrik ezt az új csapatánál? Szerintem hamar megunják Alonsot és megszabadulnak tőle. Vettel pedig addig volt nagyszerű, amíg mögötte állt és tanácsokkal látta el Michael Schumacher. Aki nemcsak zseniális versenyző volt, de autóépítő és szerelő is, a legmagasabb szinten. Sajnos neki vége van.
2015. jan. 15. 11:14
 13/17 zakos válasza:

Jól érzem, hogy Hamiltonnak szurkolsz?

És hogy kissé elvakultan teszed?

2015. jan. 18. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Mért lenne Alonso teljesítmèny nèlküli? Komolyam mondom nem értelek.
2015. jan. 19. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor sz#pd le Hamiltont! Nem tökmindegy neked hogy hány száz millió euróból éli a kis luxus életét? Ink. törődj magaddal vagy értelmes dolgokkal, mint pl. hogy gyermekek éheznek, rengeteg ember hal éhen, ezekben a másodpercekben is, vagy hogy itt Magyarországon is éhező és fázó hajléktalanok tengetik az életüket az utcán.
2015. jan. 20. 01:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem ők a sztárok és nem a VV-s ocsmány alakok vagy mindenféle teljesítmény nélkül jól élő senki celeb. Márpedig ezek itthon is túl jól élnek.
2015. jan. 20. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, ők is túl jól élnek, és a semmire sokat kapnak, és tényleg ezek a sportolók "értékesebb emberek" és jó hogy neked inkább ők a sztárok, akiknek tényleg van valamiféle teljesítményük, sőt nem is akármilyen. De akkor is, áll az amit mondtam, hogy túl sokat kapnak, és felesleges velük komolyan foglalkozni, mint ahogy te teszed, hogy számolgatod hogy "húh a kedvencemnek csak 800 millió euróból kell luxuskodnia, de akit nem bírok annak meg 1,1 milliárdból." nem érdemes ilyen módon ezzel foglalkozni, ennél rengeteg értelmesebb és fontosabb dolog is van az életben.
2015. jan. 24. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!