Szerintetek is olyan a Button-Hamilton páros mint régen a Prost-Senna páros? Alonso meg mint Lauda?
Szerintem Button és Hamilton a legjobb pilóta a mostani mezőnyben. :)
Biztos vagyok abban hogy mindkét pilóta fog még vb nyerni.
Mint ahogy Alonso is.
Szerintem az említett pilóták ennyi címet fognak szerezni:
Alonso 3 vb cím (szerintem Alonso a harmadik címe után kilép a forma1-ből)
Hamilton 3 vagy 4 vb cím
Button 4 vagy 5 vb cím
Azon se csodálkoznék ha Hamilton vagy Button megdöntené Schumacher rekordját. Mindez csak a Mclaren tempóján múlik.
Vettelről meg annyit hogy remélem több címet nem szerez, mert abszolut nem tartozik a top pilóták közé.
Abban egyetértek, hogy Button és Hamilton nagyon jó pilóták, de Alonso is van olyan jó mint ők. Vettel szerintem valamivel gyengébb képességű náluk, de ő is benne van a legjobb 5 pilótába ez nem kérdéses!
Alonso max még egyet fog szerezni HA összejön neki.
Hamilton 3 vagy 4 vb cím? Háát soknak tartom. Nem azért mert a képességei alapján nem lehetne hanem azért mert sok élcsapat van most sok jó pilótával. Nagyon kell domináljon a kocsija, hogy ennyi címet szerezzen. Én azt mondom, hogy max 3-szoros Vb lesz 4 nem.
Button 4 vagy 5??? Ez kész vicc. A közeljövőbe, ebbe a generációba senki nem fog 5-öt szerezni. Főleg nem egy olyan aki már 30 is elmúlt, 1 vb címmel rendelkezik, és egy Hamilton a csapattársa.
Schumaher rekordját az elkövetkezendő 20-30 évben (lehet nagyon keveset mondtam) senki nem fogja elérni.
Vettelben is vannak még vb címek akármennyire nem tetszik. Én arra tippelek, hogy max 4-szeres vb. győztes lesz.
Az eredeti kérdésre válaszolva: nem, de hasonló. Már ha a habitusukról és a stílusukról van szó.
Alonso viszont nemtom hogy olyan-e mint a Lauda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!