Mi a véleményed Schumacher visszatéréséről a Forma1-be?
Nem tudom milyen kategóriába illik a kérdés, de érdekelne a véleményetek, hogy mit gondoltok a fent feltett kérdésről.
A hivatalos hír: [link]
14 éve nézek F1-et és azóta nálam csak Schumi és csak a Ferrari létezik. Ezen nőttem fel. Hihetetlen ember a pályán és azon kívül is. Nincs elszállva magától mint egy-két versenyző(most sorolhatnék neveket de nem akarok senkit megsérteni ezzel). Kicsit furcsa lesz a Mercinél látni, de nagyon örülök hogy visszatér. Legalább lesz kinek szurkolni. Bizonyítania pedig már nem kell semmit szóval beégésről szó sem lehet. A 7 VB cím magáért beszel.
"Schumacher is the only real king."
GOO SCHUMI !!!!
13:57-nek csak annyit, h 2007-ben is mindenki elverte nem?
Soha az életben nem szurkoltam Schumachernek, kivéve az utolsó éve(2006) végén. Nem csíptem a fejét, de elismertem az eredményeit. Jövőre viszont neki fogok szurkolni, és ha megint úgy megy, mint régen, akkor végleg elismerem, hogy ő a világ legjobb F1-es pilótája.
Én nagyon örülök, hogy a mercinél kötött ki, és egy igazi német csapattól fog mindenki rettegni. Mindíg mercis voltam, kivéve a Raikkonen ferraris éveket, de most várom, hogy elkalapálják újra a ferrerit. Mindent bele Sumi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!