Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lóbérlés rövid időre?

Lóbérlés rövid időre?

Figyelt kérdés

1 versenyre szeretnék középszintű DÍJLOVAT bérelni.

(el szeretném hozni a lovardából ahol éppen tartózkodik a verseny előtti kb. 1 hétre és a versenyre)

Ha bármi ötletetek van, hogy PEST megyében honnan lehetne nagyon megköszönném!!!

2014. márc. 26. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tartom valószínünek, hogy ez működne. Mindenképpen a ló tulajdonosával kellene megbeszélni, ha találsz ilyent! Te odaadnád a lovadat bárkinek, aki csak egy hétre akarja kölcsön venni, és semmit nem tudsz az illetőről!? Ha csak egy középszíntű díjlóról van is szó, azzal a lóval dolgoztak, munka van benn, és hajlandó lenne bárki odaadni rongálni egy munkában lévő lovat, egy hétre?Gondoltál arra, hogy mi történne akkor, ha a ló lesérűl nálad, vagy szállításkor? Mindent összevetve annyira halva született ötlet, hogy foglalkozni sem érdemes vele!
2014. márc. 27. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat!

Igen mindent figyelembe vettem. Tudom, hogy nem sokan, de vannak ilyen emberek akik versenyzőknek lovaikat bérbe adják versenyek illetve edzőtáborok alkalmára. (Nem a feles tartókat keresőkre gondolok.)

Igaz szigorú feltételekkel.

Akiket ismerek azok lovai sajnos arra az időre már másnál lesznek ezért írtam ezt a kérdést ide.

A sérülésekkel kapcsolatban: a bérbe adó és a bérbe vevő is eddig figyelembe vette ezt is de ez a lóbérlés része. Ezért szoktak szigorú feltételeket megszabni, hogy ezeket elkerülhessük.

2014. márc. 30. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy kell átírni, de:

-JÓVAL HOSSZABB IDŐRE SZERETNÉM BÉRELNI! (Kb. pár hónap) és

-Nem feltétlenül lényeges, hogy Pest megyéből legyen!!!!

2014. ápr. 19. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!