Mi kerül 7. 000 Ft-ba egy félmaratonnál?
Figyelt kérdés
Mit kapok ezért a nevezési díjért? Az esetleges orvosi ellátáson, meg gondolom ivóvízen kívül..2014. jan. 7. 15:47
1/13 anonim válasza:
Szervezés, lebonyolítás, forgalomterelés, rendőrségi, mentős készenlét díja, reklámozás költségei, stb, stb. Rengeteg pénzbe kerül egy ilyen rendezvény.
3/13 A kérdező kommentje:
Hát mert szerintem sok... Az oké, hogy sokba kerül megrendezni, de a kérdésem az volt, én mit kapok ezért a pénzért.
2014. jan. 7. 19:51
4/13 anonim válasza:
Azt kapod, te idióta, hogy biztonságos körülmények között futhatod le a félmaratont!
5/13 anonim válasza:
Egyetértek. Ha biztonságos körülmények közt akarok lefutni egy félmaratont akkor lemegyek a sarkon lévő futópályára és futok ötven-valahány kört. Igaz nincs versenyhelyzet, és lehet nem jelenek meg az interneten az összesített eredménytáblázatba, mint 698. célbaérő, de ha kellően kihajtom magam, behatárolhatom, szinte pontosan, hogy mire lennék most képes, hanyadik helyezésre.
Én is rendszeresen futok, de majd csak akkor fogok ilyen "nagy" nevezési díjú versenyen indulni ha úgy érzem komolyan ott lehetek az elsők közt. Nem fogok azért 7000, meg 16000 (rendes maraton ára) forintot kifizetni hogy ráadásul betonon fussak a 700.-800. hely közt, majd beérjek 756.-nak mondjuk, egy jó 2 és fél órás idővel, félmaratonon.
6/13 anonim válasza:
Kenyérre még futja? Vagy utaljak át nektek háromszáz forintot?
7/13 anonim válasza:
Tudod az van, hogy vannak emberek akik hetente élnek annyiból (mindent összevetve) mint amennyi egy ilyen maratoni futásra való nevezés. Megtakarított pénzem nincs sok, ha van is nem szeretném elkölteni ilyen dolgokra, amik tulajdonképpen feleslegesek, ha nem vagyok azon a szinten. Vagy hogy gondolod ne egyek egy hétig és ne is mosakodjak, ne használjak áramot, ne fűtsek, ne igyak, mindenhova gyalog vagy biciklivel járjak? Akkor meglehet az a pénz amit maratonfutásra költenék, már ha túlélem addig táplálkozás nélkül.
8/13 anonim válasza:
Aha, mert te heti 7, azaz havi kb. 30 ezer forintból élsz?
9/13 anonim válasza:
Azt írtam hogy hetente annyiból élek amennyi egy maratoni futásra való benvezés díja. Ez 16 ezer forint, feljebb már írtam.
10/13 anonim válasza:
Jó, akkor fusd le a maratont magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!