Ráhel14 kérdése:
Mennyibe kerül egy jegy a Hungaroringre?
Figyelt kérdés
Kaptam 2 jegyet jövőhét vasárnapra a Hungaroringre, de én nem érek rá elmenni, sokan tanácsolták, hogy adjam el. De nem tudom, hogy mit hogyan kéne csinálnom... Segítsetek légyszíves :)2013. szept. 8. 13:08
1/5 anonim válasza:
Gondolom a WSR-re kaptál jegyet:) Nos ez az esemény ingyenes szóval nem tudod eladni a jegyet...vagyis hát megpróbálhatod hátha valami idióta megveszi de az nem lenne túl etikus:D
3/5 anonim válasza:
Azért mert így tudják számon tartani hogy kb hány ezer ember ment ki.
4/5 anonim válasza:
Mi értelme számon tartani? Ha tudják, ha nem, így is úgy is ugyan annyian lesznek. A jegy készíttetés még csak plusz kiadás, szóval felesleges és pénzkidobás.
5/5 anonim válasza:
Ha így van akkor így van. Évek óta így működik, gyorsan utána lehetne olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!