Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » F1. Mire lehet számítani a...

F1. Mire lehet számítani a következő évben szerinted? Top 10 pilóta az összetettben?

Figyelt kérdés

Már annyira be van harangozva az, hogy sok minden változik, hogy szerintem minden marad a régiben. Gondolok itt a Red Bull, Ferrari, Mclaren, Mercedes csatára. Annyiban fog csak változni szerintem, hogy a Lotus eltűnik az élmezőnyből, és hogy a Mclaren, ismét az élmezőnyben lesz.

Jövőre nagyon fog számítani az, hogy ki az aki kiegyensúlyozottan tud teljesíteni, ha jó az autója. És a mostani mezőnyben 4 olyan pilóta van, aki ha jó az autó maximálisan kiegyensúlyozott tud teljesíteni(Kimi, Button, Alonso, Vettel).

Épp ezért szerintem ez lesz a végeredmény:

1. Kimi Raikkönen

2. Jenson Button

3. Fernando Alonso

4. Sebastian Vettel

5. Nico Rosberg

6. Lewis Hamilton

7. Kevin Magnussen

8. Daniel Ricciardo

9. Nico Hülkenberg

10. Adrian Sutil

2014. jan. 3. 01:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es azt írtam, hogy szeretném, ha ez lenne a sorrend. Sajnálom, de idén baromi erős év lesz, kiszámíthatatlan. A megbízhatóság a kulcs, így akár Chilton is lehetne a top5-ben.
2014. jan. 4. 18:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk már nem ártana, ha összekavarodna a sorrend, már kezdem unni Vettelt.

Jó lenne már egy Ferraris világbajnok :)

2014. jan. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!