Hogy hívják azt/azokat a női NDK-s olimpikonokat, akinek/akiknek (teljesítmény -növelés érdekében) férfi nemi hormonokat kaptak?
Figyelt kérdés
nem tudom hánynak adtak,de lebuktak.Pár éve láttam egy cikket,ott láttam a képeket.Ha jól emlékszem mindez a hetvenes években történt.2013. nov. 21. 12:26
3/7 anonim válasza:
Itt is itt van Heidi Krieger. De palik is, akik női versenyszámban indultak, meg az egyik azt hitte magáról, hogy nő.
Szóval voltak érdekes dolgok már akkor is.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!!!
2013. nov. 21. 14:06
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat:válaszokat
2013. nov. 21. 14:07
7/7 farkas istvan válasza:
vicces!!! - de nem igazsagos!!! Amstrongnak elvettek mind a 7 tura-gyozelmet!...akkor ezeknek a ringyo himnosoknek miert maradtak meg az aranyermeik? - A sport ,,becsulete,, ennyit er? <<a reszvetel a fontos???>> - reszvetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!