Van itt olyan valaki aki imádja az f1-et de nagyon utálja a focit?
Egyet értek a kérdezövel.
Miért jó azt nézni ,hogy 90 percen keresztül pár hülyegyerek kerget egy labdát???
Néha szoktam focizni de azt csinálni jó nem nézni, bár ha tehetném inkább f1-es autót vezetnék.
bírom az olyan embereket akik felteszik a kérdést, csak azért, hogy leszarozhassanak egy sportot.
attól, hogy te nem szereted attól még a világ legelismertebb, legkeresettebb, és legnépszerűbb sportja.
attól, hogy te alpári módon elmondod a véleményedet a fociról anélkül, hogy bármi fogalmad lenne akármelyik sportról (mert javíts ki ha tévedek de nem voltál még se labdarúgó se f1-es pilóta) még nem fogják jobban utálni a focit
én nem szeretem a f1-et de meg tudom nézni, néha haverokkal megnézem, meg azért is, hogy tudjak beszélni a suliban hétfő reggel a többiekkel:)
mellesleg bármit elő lehet adni úgy, hogy szar legyen
22 ember kerget egy labdát 90 percig
22(vagy 20 vagy évenként amennyi annyi) autó megy körbe-körbe majdnem 2 órán keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!