Ki utálja a MU-t?
Igazából nem tudom mit lehet utálni rajta, minden idők legnagyobb edzője, élő legendák a csapatban, nem színész FC mint az a bizonyos spanyol listavezető, nem sztárokat vesznek mint pl. a city vagy a real...stb stb...
Egyszóval Glory MU:D
Szerintem az azért elég nagy túlzás, hogy minden idők legnagyobb edzője...
Régebben szerettem amikor játszott még Van Nistelrooy, Beckham...szerettem őket, de most már nagyon nem.
Talán a szurkolói / szimpatizánsai miatt (is) nem kedvelem már őket, hihetetlen mennyire nagyképűek lettek az utóbbi évekbe, és milyen stílusban írnak a csapatról, és más csapatokról. Sokszor rettentő nagy mákkal nyernek, ami után már gusztustalanul nagy lesz az arcuk. Veszíteni meg se a Ferguson, se a csapat, se a csapat szurkolói nem tudnak. Tisztelet a kivételnek!
Ja amúgy meg Milanos vagyok :)
Vannak nagy edzők klubszinten, de szerintem azzal nem sokan vitatkoznak hogy SAF a legnagyobb és ezt elfogultság nélkül mondom:D
Amúgy ha PL-es csapatos utálja őket akkor azt mondom oké na de egy Milanos?:D
Mák gólunk meg annyi van mint minden másik csapatnak, nagyképűen meg max Nani nyilatkozott de az is már 1-2 éve, már egészen alakul a srác:D
Vannak nagy edzők klubszinten, de szerintem azzal nem sokan vitatkoznak hogy SAF a legnagyobb és ezt elfogultság nélkül mondom:D
Amúgy ha PL-es csapatos utálja őket akkor azt mondom oké na de egy Milanos?:D
Mák gólunk meg annyi van mint minden másik csapatnak, nagyképűen meg max Nani nyilatkozott de az is már 1-2 éve, már egészen alakul a srác:D
Szerintem az azért elég nagy túlzás, hogy minden idők legnagyobb edzője...
Régebben szerettem amikor játszott még Van Nistelrooy, Beckham...szerettem őket, de most már nagyon nem.
Talán a szurkolói / szimpatizánsai miatt (is) nem kedvelem már őket, hihetetlen mennyire nagyképűek lettek az utóbbi évekbe, és milyen stílusban írnak a csapatról, és más csapatokról. Sokszor rettentő nagy mákkal nyernek, ami után már gusztustalanul nagy lesz az arcuk. Veszíteni meg se a Ferguson, se a csapat, se a csapat szurkolói nem tudnak. Tisztelet a kivételnek!
Ja amúgy meg Milanos vagyok :)
SAF. óriási edző, de én azért Pl. Mourinhot jobbnak tartom nála...
Nem is mondtam, hogy nagyképűen nyilatkoznának a játékosok, hanem a szurkolók nagyképűek, a csapat veszíteni nem tud.
Nem mák gólokról beszéltem, hanem, hogy sok meccset úgy nyernek meg (Pl. a két bl. döntő nem kis mázlival lett meg, vagy a sorsolásoknál ha van egy gyengébb csapat azt valószínű a Manchester kapja (na jó talán még az Internek is van esélye rá :D))
Amúgy aláírom, hogy jó csapatnak szerencséje van:)
Azt se mondtam, hogy utálom, csak amennyire szimpatikus volt 2003 környékén most annyira nem. Azért van különbség a kettő között:)
Hirtelen mennyi Barcás utálja a MU-t. :D:D
Remélem ma este elpics*zzátok a hobbit vándor színházat.:D
GLORY MU!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!