Szerintetek megverheti még valaki Sebastian Vettelt a vb csatában?
Figyelt kérdés
3 különböző győztessel indult az idény.Bahreintől aztán kirajzolódtak az erőviszonyok. Vettel és a Red Bull egyértelműen uralta a szezon első felét. Mit gondoltok valaki még eltudja kapni a német fiút vagy megszerzi zsinórban 4.vb címét?2013. aug. 25. 20:26
1/5 anonim válasza:
Sajnos kb. lehetetlen. Én Alonsonak szurkolok, de sok esély nincs Vettel ellen.
2/5 anonim válasza:
Semmiképp se. A Red Bull is magasan a leggyorsabb megint ráadásul Ecci bácsi is őket nyomja. Itt a többieknek csak pár futamgyőzelem teremhet.
3/5 anonim válasza:
Hát úgy tűnik hogy nem lehet őket megakadályozni én Hamiltonnak és Räikkönennek szurkolok, de én azt sem bánnám hogy ha Alonso lenne a vb csak ne Vettel,nem hiszem el hogy már a negyedik vb-ért megy remélem nullázik egy párszor.
4/5 anonim válasza:
itt már csak a 2. helyért megy a csata Alonso, Hamilton és Raikkönen között, sajnos Vettel ezt az évet is megnyerte, mert túl megbízható ahhoz a RB h 2x kiessen, ráadásul az őt üldözők közül vki mind2x nyerjen... őt máshogy már nem lehet megfogni... a baj ott van, h Alonso, Hamilton, Kimi egymás elől veszik el a pontokat mindig, és közbe Vettel meg csak növeli az előnyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!