Hány százalék esélyt adtok az alábbi pilótáknak a VB címre? [F1]
Figyelt kérdés
Vettel,Raikkönen,Alonso,Hamilton,Rosberg.2013. aug. 15. 14:06
1/13 anonim válasza:
Vettel 50%
Hamilton 25%
Raikkonen 20%
Alonso 5%
Rosberg 0%
2/13 anonim válasza:
vettel 50%
hamilton 30%
alonso 19%
rózbika 1%
rinyakönen 0%
3/13 MrPifta válasza:
a 0% biztos nem jó, mert még 9 futam van hátra, 225 pont szerezhető, Vettelnek van 172, vagyis még Karthikeyan is lehet bajnok, aki 1 futamon sem indult idén, de ha rajthoz áll, és sorra nyer, még bajnok lehet ő is. Ha neki van esélye, akkor Rosbergnek még több!
4/13 anonim válasza:
Vettel 60
Raikkonen 20
Hamilton 10
Rosberg 5
Alonso 5
5/13 anonim válasza:
Vettel: 50%
Raikkönen:17%
Alonso:12%
Hamilton:20%
Rosberg: 1%
6/13 anonim válasza:
Sebastian Vettel: 40%
Lewis Carl Davidson Hamilton: 21%
Kimi Matias Räikkönen: 16%
Fernando Alonso Díaz: 13% (bárcsak ő nyerne:)!)
Nico Rosberg: 3%
(A Fenmaradó 7%-ból, 5% Webberé, 1% Massa-Grosjean-Button, 1% pedig valaki a mezőnyből)
7/13 anonim válasza:
Pifta úr jól mondja, csak egy észrevétel: Narain Karthikeyan idén már nem versenyez a Formula-1-be. Tavaly, tavalyelőtt és 2005-be volt csak résztvevő:).
8/13 MrPifta válasza:
én is ezt mondtam: még egy futamon sem indult idén, de ha a következő futamtól lesz kocsija, és minden versenyt megnyer, még ő is lehet bajnok :)
Persze tudjuk jól, hogy egy nagyon-nagyon minimális
9/13 anonim válasza:
Bocs, akkor rosszul értelmeztem a mondatot. Azt hittem a Karthikeyan, meg aki nem állt egy versenyen sem rajthoz az külön van:).
10/13 anonim válasza:
Vettel 30%
Räikkönen 25%
Alonso 22%
Hamilton 20%
Rosberg 3%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!