Szerintetek nem volt dög unalom a 2013-as Forma-1-es Belga Nagydíj futama?
Figyelt kérdés
Nyert a Vettel senki által nem zavartatva. Nem voltak nagy előzések, nem volt komoly stratégiai harc, nem volt eső...2013. aug. 25. 16:00
21/25 anonim válasza:
15:09
Azt írod hogy nagy kocsid van. Valamelyik nap még azt írtad hogy 1.3-as fordod van. Azt nem nevezném nagynak, de még átlagosnak sem.
22/25 anonim válasza:
Én is pont így gondolom. Nem élőben néztem, utólag visszanéztem másnap, de a nagy részét tekertem, mint az állat, mert elég uncsi volt. Kimagaslóan azért nem volt rossz, de egy elég gagyi futam volt. Legalább Alonsonak voltak szép előzései, amit mindig visszatekertem:)!
23/25 anonim válasza:
FélreértettedXD Bocs nem tettem idézőjelbe a nagy kocsis mondatot. Nem nekem van nagy kocsi hanem a bmw-s hiszi azt. Az gondolja, hogy "nekem nagy kocsim van gyerekek".
24/25 anonim válasza:
Amúgy kérdező te valami retardált lehetsz komolyan mondom. Nem baj, mert nekem is no comment a hülyeségeidre...
25/25 Wágner Bence Aladin válasza:
Vettel túl simán nyert, Raikönenn kieset, nincs sefty car,
nemvolt kavargós eső. Mit mondjak erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!