Szerintetek nem volt dög unalom a 2013-as Forma-1-es Belga Nagydíj futama?
Figyelt kérdés
Nyert a Vettel senki által nem zavartatva. Nem voltak nagy előzések, nem volt komoly stratégiai harc, nem volt eső...2013. aug. 25. 16:00
2/25 anonim válasza:
Ezt a futamot vártam egész évben, mert mindig jó futamok voltak itt, erre tessék, a felénél nem is néztem tovább, értelmetlen volt.
Védekezni nem is lehetett, úgy hogy köszi Börni Eklesztón.
4/25 Dörmögő válasza:
Már majdnem szunyókáltam a végén. Egy eső nagyot dobott volna az egészen, de még az is felébresztett volna ha bejön a biztonsági autó a Maldonado féle "toronyiránt kimegyek a boxba" akció után. Az megkavarta volna a dolgokat mert páran már túl voltak a második kerékcserén, néhányan meg ez után tervezték. Akik már kint voltak azok sokat nyertek volna ezzel.
5/25 anonim válasza:
Mert szerinted Kimi előzései gyerekjátékok voltak?? Többiek csak a megszokott bevállt ("unalmas") helyeken előztek. Meg se izzadtak, de Kimi nyakán szinte senki nem volt hanem ment máséra. Nem első helyért harcolt, de hámozta magát szépen előre!
6/25 anonim válasza:
Az év legunalmasabb futama. Csata max annyiból állt hogy a hátul lévő képtelen előzni mert túl hamar leszabályoz a gép. Kimi előzései meg szépek voltak jók voltak de azért alap volt hogy egy Sauber mellett elmenjen. Mondom ezt Kimisként.
7/25 anonim válasza:
Hát azért nem mondanám, mert nemcsak a motoron múlik. A közúton egy 1.3-as ford-dal lenyomtam egy bmw-t. Lóerőben nem kis különbség van, nem mint Kimi esetében. A tükörben láttam végig a nyakomon, mert utánam szaladt, de mégse bírt velem. A verseny nem úgy működik, hogy alap. Különben is Massát is megelőzte és nem azért ment ki a kanyarban, mert nem tudta bevenni hanem elment a fékje. Kimi ezen a pályán nagyon gyors és látszott is. Nem aludt mint eddig.
8/25 anonim válasza:
Szerintem sem volt valami izgalmas de ugyanez elmondható a spanyol futamra.
9/25 A kérdező kommentje:
18:49!
A közút egy kicsit másképp működik!
Ha tegyük fel, megyek az 1.2-es Ladámmal egyéb főúton 90-nel és jön utánam egy Ferrari, de a sofőr ismeri a Kreszt és be is tartja a közlekedési szabályokat, akkor én is itt henceghetnék, hogy a Zsigulimmal lenyomtam egy Ferrarit és nem bírt velem?!
2013. aug. 26. 10:04
10/25 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy lakott területen kívül történt ahol ráadásul nem volt forgalom és nem 90-el mentünk. Nagyon okos gyerek lehetsz, ha megmondod a frankót-.-" Száguldoztál te már valaha? Mit tudsz a versenyről? Kb. azt látom semmit. Fingod sincs hozzá. Nem is csodálom, hogy neked unalmas volt a forma1... Olyan vagy mint aki nézi a szexet és bele okoskodik, de soha nem szexelt. Nem tudom nevessek vagy szánalmat érezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!