Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek nem volt dög...

Szerintetek nem volt dög unalom a 2013-as Forma-1-es Belga Nagydíj futama?

Figyelt kérdés
Nyert a Vettel senki által nem zavartatva. Nem voltak nagy előzések, nem volt komoly stratégiai harc, nem volt eső...
2013. aug. 25. 16:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Hát gratulálok!

Csak arra kérlek, hogy a közutakon nagy ívben kerülj el!

2013. aug. 26. 15:06
 12/25 anonim válasza:

Még szerencse, hogy annak a BMW-snek több esze volt...

Már ha nem a Need for Speedről beszélünk. :)

2013. aug. 26. 15:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Szarok bele mit gondoltok. Valóság volt és nem játék. Valakiben van verseny szellem valakiben meg nincs. Ez megvan a forma1-ben is. Ti tényleg csak nézőknek vagytok jók:)
2013. aug. 26. 18:12
 14/25 Dörmögő válasza:
2013. aug. 26. 18:55
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem, csak erre terelik egyesek a figyelműket, mert "unatkoznak".... Talán hokizással eltölthetnék.
2013. aug. 27. 14:48
 16/25 Dörmögő válasza:
Az hogy találkoztál valakivel aki nem tudott BMW-vel lenyomni attól még nem kapsz szuper licenszet. Lehet hogy csak ő volt a béna. Viszont mindketten felelőtlenek vagytok ha közúton próbáljátok egymást lenyomkodni. Csak az a baj hogy sokszor valami kívülálló szokott megsérülni.
2013. aug. 27. 15:11
 17/25 A kérdező kommentje:

Egyetértek!

Tessék szépen kibérelni egy versenypályát és ott ki lehet élni biztonságosan, más veszélyeztetése nélkül azt a verseny szellemet!

2013. aug. 27. 16:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem pont erről beszéltem??? Tudás kell hozzá. Amúgy meg leelőztem akkor nyílván nem belassítok az orra alá vagyis mentem amivel mentem és nem akadályoztattam. Az hogy ő szállt versenybe velem és nem én. Nem kértem, hogy kezdjen el versenyezni. Találkoztam én már nagy paraszttal, de jobban mondva nagydarabb cigánnyal aki szintén játszotta a keményet. Eleve százon felül mentem lakott területen és kanyarhoz közeledem, de a hülyéje akkor is megelőzött, de jött szemből a kocsi. Szóval tudom kik a baleset okozók. Ott se versenyeztem hanem nekem nagy kocsim van gyerekek. Azok is csinálják. Közelben ahol lakom is egy bmw-s okozott halálos balesetett, szóval. Az is versenyzett... Nem én vagyok marha aki versenyzik hanem csak hajtom amit tudok, de ésszel és figyelek. Értem én az aggodalmakat.
2013. aug. 28. 15:09
 19/25 anonim ***** válasza:
Amúgyis mostanság egyre lassabbra veszem a tempót. Kezdek hozzászokni.
2013. aug. 28. 15:14
 20/25 A kérdező kommentje:

"Nem pont erről beszéltem???..."

Nem.

"...Eleve százon felül mentem lakott területen..."

No comment...

2013. aug. 28. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!